ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehir Ticaret Odası ve Eskişehir Vergi Dairesi Başkanlığı işbirliği ile E- Fatura ve E-Defter uygulamaları hakkında şehrimizdeki tüccar ve sanayicilere bilgi verildi.

ETO’nun Ağustos Meclis toplantısında konuşan ve iş adamları olarak Arap dünyası ve yakın coğrafyada yaşanan olumsuzlukları dikkatle izlediklerini belirten Başkan Harun Karacan, barışın ve kardeşliğin sembolü olan Yunus Emre’nin diyarı Eskişehir’den tüm dünyaya bu düşünceyle hareket etmesi çağrısında bulundu.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği’nin ziyaretinde konuşan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, KKTC’nin yaşadığı tüm ekonomik ve siyasi dayatmalara rağmen iktisadi olarak gelişmeye devam edeceğini söyledi.

Eskişehir Ticaret Odası üyelerine yapmış olduğu seminerlerine hız kesmeden devam ediyor.

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Dr.

Başkan Harun Karacan’ın da katıldığı Bursa-Eskişehir-Bilecik Kalkınma Ajansı’nın Ağustos ayı toplantısı Eskişehir’de yapıldı.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, TÜMSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Ali Engiz ve beraberindeki heyet ile gerçekleştirdiği toplantıda, Eskişehir’in ve ülkemizin hedefleri için ortak irade ile ve birlikte hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.

Eskişehir Vali Yardımcısı Rıza Dalan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi olarak yeniden seçilmesi dolayısıyla Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan’ı ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, beraberindeki heyet ile birlikte göreve yeni atanan Orman Bölge Müdürü Recep Ateş’i ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Eskişehir İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin’i ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Eskişehir Vergi Denetim Kurulu Grup Başkanı Mehmet Asarkaya, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan tarafından ziyaret edildi.

Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu, TOBB’un genç girişimciler kurullarından sorumlu olan yönetim kurulu üyesi Harun Karacan ile bir araya gelerek 2013-2014 dönemi programını değerlendirdi.

Eskişehir Ticaret Odası, şehrimize hayat verecek olan girişimcilere desteğini hız kesmeden devam ettiriyor.

Ahmet Altınay, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilen Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan’ı ziyaret etti.

Alev ve Cihad Sadıkoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilen Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan’ı ziyaret etti.

Ali Özsoy ve Süpüren Köyü Muhtarı Şaban Başkaya, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilen Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan’ı ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı’nın Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, beraberindeki heyet ile birlikte Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan’ı kutlamak üzere bir ziyaret gerçekleştirdi.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, göreve seçilen Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan’ı ziyaret ederek kutladı.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri