ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehir Ticaret Odası’nın KOSGEB Eskişehir Hizmet Müdürlüğü’nün işbirliği ile düzenlediği Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni tamamlayanlar için sertifika töreni gerçekleştirildi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında, 2009-2013 yılları arasında yürütülen tüm faaliyetleri bir sunum eşliğinde basın mensuplarıyla paylaştı.

Ülkemizin geleneksel ve yöresel ürünlerinin yer aldığı fuarda Eskişehir Ticaret Odası açtığı stant ile Eskişehir’in değerlerini sergiledi.

Gazilerimiz, devletimizin bütünlüğü ve bağımsızlığının teminatlarındandır.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, “Dış Ticarette Devlet Teşvikleri” konulu seminerde gerçekleştirdiği konuşmasında ihracat yapmak isteyen tüccar ve sanayicilerin bu konuda bilgi birikimini artırması gerektiğini, çünkü ülkemizi 2023 hedeflerine ihracatın taşıyacağını söyledi.

Eskişehir Ticaret Odası üyelerinin sorunlarını çözmeye devam ediyor.

Geleceğimizin teminatı evlatlarımız 2013-2014 eğitim ve öğretim yılına büyük bir heyecan ve sevinçle başlamaktadır.

Eskişehir Ticaret Odası şehrin sosyal ve kültürel projelerinin yanında olmaya devam ediyor.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er'i ziyaret etti.

Türkiye’de Hayat Boyu Öğrenmenin Geliştirilmesi Projesi kapsamında oluşturulan İşbirliği Protokolü Ankara'da gerçekleştirilen törenle imzalandı.

Türkiye’de Hayat Boyu Öğrenmenin Geliştirilmesi Projesi Kapanış Konferansı Ankara'da gerçekleştirildi.

Eskişehir Ticaret Odası şehrimize ve ülkemize istihdam yaratanların yanında olmaya devam ediyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Türkiye Halk Bankası A.

Eskişehir Ticaret Odası Meslek Komiteleri sektöründeki gelişmeleri yakından takip ediyor.

Eğitim Bir-Sen Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Altınkaynak ve yönetim Kurulu Üyelerinin, Eskişehir Ticaret Odası Başkanlığına yeniden seçilen Harun Karacan'a hayırlı olsun ziyareti 2 Eylül Pazartesi günü Başkan Karacan'ın makamında gerçekleşti    

 

 

.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri