ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehir Ticaret Odası uluslararası işbirliği anlaşmalarına bir yenisini ekledi.

Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Temizsoy'un heyet başkanlığında Odamız İnşaat Taahhüt Komitesi 6 kişilik bir heyet ile Tapu ve Kadastro Müdürü Kemal Memiş ile görüştü.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Karacan, Cumhurbaşkanı ve bakanlar nezdinde bir dizi temaslar gerçekleşti.

Girişimcilerden Sorumlu TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Anadolu Üniversitesi Girişimcilik Kulübü Başkanı Süleyman Barış Kömür ve yönetim kurulu üyelerini ETO Yunus Emre Toplantı Salonu'nda ağırladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi 2012-2013 mezuniyet ve 2013-2014 eğitim yılı açılış törenine katıldı.

TOBB Genç Girişimcilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen “Geleceğe Tutkuyla Tırmanmak” isimli seminerde, Eskişehir’li Genç Girişimcilerle bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası, Türk Patent Enstitüsü ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen “Hezarfen Teknoloji ve Tasarım Geliştirme Projesi Açılış Töreni”nde, coğrafi işaretler yoluyla ülkemizin ticari değer üretme kapasitesine yaptığı katkı için ödüllendirildi.

Başbakan Erdoğan'ın katılımıyla Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın ev sahipliğinde düzenlenen OECD Eğitim Bakanları Gayrı Resmi Toplantısı'na, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ni temsilen TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan katıldı.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Büyük Birlik Partisi Eskişehir il yönetimini makamında ağırladı.

Eskişehir Sanayici ve İş Adamları Derneği (ESİAD)'nden ziyaret

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, ESİAD Başkanı Aydın BANDIRMA ve beraberindeki heyet ile bir araya geldiği toplantıda güçlü dostluk bağlarının Eskişehir'in ekonomik gelişimindeki önemini vurguladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Makedonya Devlet Bakanı Hadi Nezir ile ETO’da bir araya geldi.

Türkiye ve Kosova arasında Serbest Ticaret Anlaşması imzalandı.

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ile TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Naci Koru ile bir araya gelerek, Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti faaliyetlerini görüştü.

Anadolu Üniversitesi Kariyer Kulübü, 192 üniversite öğrencisine Türkiye’nin bir çok ilinde staj imkanı sağlayan Staj Destek Programı için ETO Başkanı Harun Karacan’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Eskişehir Ticaret Odası’nın KOSGEB Eskişehir Hizmet Müdürlüğü’nün işbirliği ile düzenlediği Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni tamamlayanlar için sertifika töreni gerçekleştirildi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında, 2009-2013 yılları arasında yürütülen tüm faaliyetleri bir sunum eşliğinde basın mensuplarıyla paylaştı.

Ülkemizin geleneksel ve yöresel ürünlerinin yer aldığı fuarda Eskişehir Ticaret Odası açtığı stant ile Eskişehir’in değerlerini sergiledi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri