ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehir Ticaret Odası’nın Ekim ayı olağan Meclis Toplantısı yapıldı.

Aileve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in de katıldığı “Liderlik ve Kadın”  konulu toplantıda konuşan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, kadının iş yaşantısında daha etkin varlık göstermesinin ve kadın girişimci sayısının artmasının ülkemizin 2023 vizyonu için önemli olduğunu söyledi.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan,Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’ı makamında ziyaret etti.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan,  Kayseri Ticaret Borsasını ziyaret etti.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan,  Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile bir araya geldi.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Kayseri’de Kayseri Olgunlaşma Enstitüsü ve TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu’nun düzenlediği 'Evden iş yerine bir adım Projesi'n de kadın girişimcilerle bir arayageldi.

Aziz milletimizin bin bir yokluk ve yoksunluğa rağmen, büyük bir mücadele ile kurduğu cumhuriyetimizin 90.

Türk Dünyası Kültür Başkenti Etkinlikleri kapsamında,  Uluslararası Ertuğrulgazi Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonu Anma Etkinlikleri için şehrimize gelen tarafından Kırım, Karaçay Çerkez Cumhuriyeti, Özbekistan, Yunanistan, Kazakistan’dan, Dağıstan’dan oluşan heyet Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan’ı ziyaret etti.

Bilişimve teknoloji sektörünün öncü fuarı olan Cebit Bilişim Fuarına Eskişehir TicaretOdası üyeleri de katılım sağladı.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve MUGİAD heyetini makamında kabul etti.

İnşaat malzemeleri ticareti ve hırdavat sektöründe faaliyet gösteren ETO ve Sakarya TSO’nun ilgili komiteleri gerçekleştirdikleri toplantıda sektörün geleceğini ve sorunları değerlendirdi.

Eskişehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, meclis divanı, disiplin kurulu ve hesapları inceleme komisyonu, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan'ı makamında ziyaret etti.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in de yer aldığı HAK-İŞ Konfederasyonu’nun düzenlediği Kısa Film Yarışması Ödül Törenine katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İçecek Sanayi Meclisi Toplantısı,Ankara’da TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Şehrimizdeki kamu ve siviltoplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen İl İstihdam Kurulutoplantısı Eskişehir Ticaret Odası’nda gerçekleştirildi.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan’ın da katıldığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Avrupa Ticaret Odaları Birliği(EUROCHAMBRES) ev sahipliğinde düzenlenen EUROCHAMBRES “Büyümeye Yatırım” konulu Ekonomik Forum İstanbul’da gerçekleştirildi.

Dayanışmanın ve paylaşmanın en güzel ifadelerinden olan mübarek Kurban Bayramı’na erişmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşamaktayız.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri