ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Türkiye Odalar ve BorsalarBirliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı HarunKaracan'ın başkanlığında müşterek yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

TümayGüneş’in ilüstratif ilizyon efektleriyle dijital yüzeyler oluşturduğu eserlerinyer aldığı sergi ETO Sanat Galerisi’nde sanatseverler ile buluştu.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan,şehrimizdeki görevlerine yeni başlayan kamu kurumlarının yöneticilerine nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nu temsilen doğu ve güneydoğu bölge odaları toplantısına katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürütülen Gönül Elçileri projesi kapsamında "Kadın İçin Mesleki Eğitim" tanıtım toplantısı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, ETO Meclis Başkanı Metin Güler ve ETO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı A.

EskişehirTicaret Odası’nın düzenlediği etkinlikte, şehrimizdeki üniversite öğrencileri genç mucitlerin proje ürettikleri TOBB ETÜ Garaj’ı inceleyerek, Ankara’da gerçekleştirilen Big Tent konferansına katıldılar.

Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi ve Ticaret Odaları Konseyi Müşterek Toplantısı TOBB Başkanı M.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Alpu'da faaliyet gösteren üyeleri ziyaret etti.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri ile birlikte Alpu Kaymakamı Mehmet Zahid Doğu'yu makamında ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası ve KOSGEB Eskişehir Hizmet Müdürlüğü’nün işbirliği ile Alpu’da düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’nin açılış töreninde konuşan Başkan Karacan,eğitimlerin iş yeri açma imkanı ve istihdam sağladığına dikkat çekerek,ilçelerin kalkınmasıyla bu sayede kazanının Eskişehir ve Türkiye olacağını söyledi.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan ve beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Divanı ve İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri ile birlikte Alpu'daki Atatürk İlköğretim Okulu'nu ziyaret ettiler.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, beraberindeki Yönetim Kurulu, Meclis Divanı, Meclis Üyeleri, Komite Üyeleri, İl Kadın Girişimciler Kurulu, Genç Girişimciler Kurulu, ETO Personeli ile birlikte, ebediyete intikal edişinin 75.

Atatürk’ün çizdiği yolda ülkemizi daha ileriye taşıyacağız
Aziz milletimiz, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bir mucize gerçekleştirmiş, günümüz Türkiye’sinin temellerini atmıştır.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Van Ticaret Borsası Başkanı Selim Toprak'ı makamında ağırladı.

Eskişehir Ticaret Odası, uluslararası tanıtım etkinliklerine bir yenisini daha ekleyerek, Üsküp’te gerçekleştirilen 3.

Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna’yı makamında ziyaret etti.

Eskişehir İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu’nun düzenlediği “Gelecek-SİZ-siniz” konulu seminerde girişimci kadınlara iş hayatında karşılaşabilecekleri sorulara yönelik çözüm önerileri getirildi.

Türk Kızılayı Eskişehir Şubesi Gençlik Kolları Gönüllüleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan’ı ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan Yıldız Holding YönetimKurulu Başkan Vekili Ali Ülker’in konuşmacı olduğu konferansta yer aldı.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri