ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

ETO’nun koordinatörlüğündeki Eskişehir İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Paris’te

Türk iş dünyasının kurduğu derneklerle bir araya gelerek ve firmalarda incelemelerde

bulundular.

TRT Türk’te canlı yayınlanan ‘Detay Haber’de Başkan Harun Karacan ve Makedonya Cumhuriyeti Büyükelçisi Goran Taskovski, Eskişehir ile Makedonya Cumhuriyeti’nin ikili ilişkilerini, ekonomik ve sosyal işbirliklerini anlattılar.

TOBB ve Sağlık Bakanlığı’nın işbirliğinde, Eskişehir Ticaret Odası’nın desteği ile, Eskişehir Kadın Girişimciler İcra Kurulu’nun faaliyete geçirdiği ve ücretsiz olarak hizmet verecek olan Mobil Kanser Tarama Aracı, Vilayet Meydanı’nda gerçekleştirilen törenle görevine başladı.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Makedonya Üsküp 3’üncü Türk İhraç Ürünleri Fuarı’na katılım sağlayan firmalara teşekkür plaketi takdim ettiği törende kadın girişimcilerin gösterdiği gayretin altını çizdi.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan Emirdağ ve Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Her alanda kalkınmış bir ülkenin temel taşı şüphesiz ki eğitimdir.

Anadolu Üniversitesi Kariyer Kulübü'nün düzenlediği Kişisel Gelişim Zirvesi'nin açılış konuşmasını gerçekleştiren, başarıya giden yoldaki deneyimlerini üniversite öğrencileri ile paylaştı.

Başkan Karacan, Ülkücü İşçiler Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Ayhan Uçkun ve beraberindeki heyet tarafından ziyaret edildi.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, PTT Başmüdür Yardımcısı Oğuz Bilgehan Ölç ve heyetini makamında ağırladı.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Kimya Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi tarafından ziyaret edildi.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Kemal Biçerli, Eskişehir Vali Yardımcısı Rıza Dalan ve Milli Eğitim Müdürü Arif Dede'yi makamında ağırladı.

Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı ve Özel Atayurt Okulları tarafından düzenlenen 'Türk Dünyası Çocukları Satranç Turnuvası' ödülleri sahiplerini buldu.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Eskişehir Şubesi Atatürk Eğitim Parkı Sorumlusu Serpil Öztürk ve beraberindeki heyet TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan’ı ziyaret etti.

TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu ve Uluslararası Girişimcilik Merkezi tarafından imzalanan protokol ile şehrimize yeni kadın girişimciler kazandırılacak.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Aktiffelsefe Eskişehir Şubesi'nin Filozoflar Geçidi Sergisi'nin açılış törenine katıldı.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, yönetim kurulu ve meclis divanı ile birlikte Karaca En Otel'in açılışı ve Milli İrade Gazetesi 46.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Karacan, TED Eskişehir Koleji 3.

İlimiz dershane sektöründe faaliyet gösteren işletmeciler, dershanelerin kapatılması konusu hakkında görüşlerini bildirdiler.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan ve beraberindeki ETO Yönetim Kurulu, Meclis Divanı, Disiplin Kurulu, Genç Girişimciler ve İl Kadın Girişimciler Kurulu heyeti ile birlikte Ülkücü İşçiler Derneği Eskişehir Şube'sinin muharrem ayı nedeniyle düzenlediği aşure gününe katıldı.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan ve beraberindeki ETO Yönetim Kurulu, Meclis Divanı, Disiplin Kurulu, Genç Girişimciler ve İl Kadın Girişimciler Kurulu heyeti ile birlikte Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı'nın muharrem ayı nedeniyle düzenlediği 14.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri