ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehir AB BilgiMerkezi açtığı stantlar ile bilgilendirme faaliyetlerini tüm hızıylasürdürüyor.

İlGıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından verilen bilgilendirmeseminerinde ETO üyeleri ile Kırsal Kalkınma Yatırımlarının DesteklenmesiProgramı” kapsamında verilecek olan teşvik ve hibeler paylaşıldı

Eskişehir Ticaret Odasıve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından “Kırsal KalkınmaYatırımlarının Desteklenmesi Programı” hakkında bilgilendirme semineri verildi.

MÜSİAD Eskişehir Şubesi’nin yeni Başkanı Abdul Vahap Satıcıoğlu ve beraberindeki heyet, 3 Ocak Cuma günü Eskişehir Ticaret Odası’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Başkanı Fercan Yavuz ve beraberindeki heyet tarafından ziyaret edildi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir Kadın Girişimciler Kurulu ile bir araya geldi.

Şehrimizin en güçlü ve köklü camiası Eskişehir Ticaret Odası olarak yeni yılı, yeni bir yönetim ve yeni hedefler ile karşılıyoruz.

Eskişehir Ticaret Odası’nın Aralık ayı Meclis Olağan Toplantısı gerçekleştirildi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin önderliğinde kurulan Büyük Anadolu Lojistik Organizasyonlar A.

ETOyıl sonu defter tasdiknameleri için hafta sonu da hizmet verecek

EskişehirTicaret Odası, yıl sonu defter tasdiklerinde notere ibraz edilmesi gerekli olansicil tasdiknamesi talepleri için 28 Aralık Cumartesi ve 29 Aralık Pazar günüde üyelerinin hizmetine açık olacak.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, göreve yeni gelmesi dolayısıyla Adalet ve Kalkınma Partisi Eskişehir Milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Can ile beraberindeki heyet tarafından ziyaret edildi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, beraberindeki yönetim kurulu ve meclis divanı ile birlikte Oto Esnaflar Kooperatifi bünyesinde yeni sanayi sitesine yapılan işyerlerinin tapu dağıtım törenine katıldı.

Baksan Mesleki Eğitim Merkezi tarafından Eskişehir Ticaret Odası’nın desteği ile kantin işletmelerine yönelik bir eğitin düzenlendi.

Yönetim Kurulu’nun aldığı karar ile Eskişehir Ticaret Odası Başkanlığına Metin Güler, Başkan Yardımcılığı görevine ise Süleyman Kutlu ve Halil İbrahim Ara seçildi.

Eskişehir Ticaret Odası ve Trafik Şube Denetleme Müdürlüğü’nün işbirliği ile Sürücü Kursu Eğitmenleri ve Direksiyon Usta Öğreticilerine yönelik olarak “Karayolu Trafik Güvenliği Ve Mevzuat Değişiklikleri Semineri” gerçekleştirildi.

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Arif Dede beraberindeki heyet ile birlikte Eskişehir Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası ve ABank tarafından, Eskişehir’deki kadın girişimcilere uygun koşullarda kredi sağlanması amacıyla protokol imzalandı.

Eskişehir Ticaret Odası’nda yönetim kurulu ve meclis divanında gerçekleşen istifalar dolayısıyla seçim yapıldı.

TürkiyeGenelinde 8 ilde gerçekleşen “2013 AB İnsan Hakları Film Günleri” 10 – 13Aralık 2013 tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi Sinema Anadolu’dagerçekleştirildi.

Meclis Başkanı Güler, AB Delegasyonu Müsteşarı Fantaroni ile görüştü

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Siyasi İşler, Basın ve Enformasyondan Sorumlu Birinci Müsteşar Stefano Fantaroni gerçekleştirdiği ziyarette Meclis Başkanı Metin Güler’den ETO’nun  ve Eskişehir AB Bilgi Merkezi’nin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) bünyesinde faaliyet gösteren AB Bilgi Merkezi 9 Aralık Pazartesi günü Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Salon Anadolu'da gerçekleşen ''Evrensel Bildirge'nin 65.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri