ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Divanı, Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hüsniye Tali Ayrancıgil’in de yer aldığı heyet ile birlikte Odunpazarı Belediyesi’ne iade-i ziyarette bulundu.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Meclis Başkanı A.

Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı tarafından yürütülen kampanya kapsamında toplanan 5 tır yardım malzemesi Suriye'ye gönderildi.

Eskişehir Türk Dünyası Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan Türk Dünyası Alışveriş Günleri için Eskişehir Valiliği’nde bir basın toplantısı gerçekleştirildi.

Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı, Eskişehir Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

 Türk Dünyası Kültür Başkenti ve Eskişehir Valiliği’nin işbirliği ile Suriye’ye temel gıda maddelerinin bulunduğu yardım tırı gönderildi.

ETO Sanat Galerisi’nde yılın ilk sergisi açıldı.

Eskişehir Ticaret Odası ve KOSGEB Eskişehir Hizmet Merkezi’nin işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni tamamlayan girişimciler için sertifika töreni gerçekleştirildi.

EskişehirTicaret Odası Başkanı Metin Güler, Irak’taki Türkmen milletvekili, politikacıve yöneticilerden oluşan heyet ile gerçekleştirdiği toplantıda Eskişehirliişadamlarının Irak’ta daha etkin ve kalıcı yatırımlar yapabilmesinin öneminivurguladı.

Eskişehir Ticaret Odası’nın Ocak ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş M.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Güven Erdoğan ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Meclis Divanı ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyetle birlikte Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna’ya bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler,Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Türk Kızılayı Eskişehir Şubesi Başkanı Yüksel Girgin ve beraberindeki heyet tarafından ziyaret edildi.

Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi İdari Heyet Başkanı Av.

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna’nın katılımı ile gerçekleştirilen İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı ETO’nun ev sahipliğinde yapıldı.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ve beraberindeki heyet tarafından ziyaret edildi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fevzi Uzun ve beraberinde heyet ile bir araya geldi.

Gazetecilerimiz büyük emekler ve zorluklarla, ülkemizin ve şehrimizin gündemine ayna tutmaktadır.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri