ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, ETO Yönetim Kurulu ve Meclis Divanı’nın da yer aldığı heyet ile birlikte MÜSİAD Eskişehir Şubesi’ni ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Başkanı Metin Güler, Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası’na iade-i ziyarette bulundu.

Eskişehir Türk Dünyası Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında düzenlenen Türk Dünyası Alışveriş Günleri, İsmet İnönü Caddesi’nden Vilayet Meydanı’na kadar gerçekleştirilen yürüyüşle 8 Mart Cumartesi günü başladı.

Türk kadını, hem iş yaşantımıza hem de hayatımıza renk ve değer katmaktadır.

Eskişehir Ticaret Odası ve KOSGEB’in işbirliği ile Alpu düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri'nin sertifika töreni gerçekleştirildi.

Eskişehir Ticaret Odası ve KOSGEB’in işbirliği ile Beylikova’da düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri sona erdi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Vergi Haftası kapsamında Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Fatih Kızıltepe ve Vergi Denetim Kurulu Grup Başkanı Mehmet Asarkaya’yı ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Meclis Başkanı A.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak ve ekonomiye dair değerlendirme yapmak üzere Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş M.

Seramik, banyo ve mutfak endüstrisinin kalbi İstanbul’da gerçekleştirilen Unicera Fuarı’nda attı.

Eskişehir Ticaret Odası sosyal sorumluluk kapsamındaki desteklerini tüm hızıyla sürdürüyor.

Avrupa Birliği’ne Uyum Danışma ve Yönlendirme Kurulu Toplantısı 27 Şubat Perşembe günü Eskişehir Valiliğinde gerçekleştirildi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın Şubat ayı meclis olağan toplantısı yapıldı.

Eskişehir Ticaret Odası Eğitim ve Sosyal Hizmetler Vakfı 18’inci Genel Kurulu toplantısı 25 Şubat Salı günü gerçekleştirildi.

 Büyük Partisi Genel Başkanı İbrahim Destici, beraberindeki heyet ile birlikte Eskişehir Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Fatih Kızıltepe, beraberindeki heyet ile birlikte, Vergi Haftası kapsamında Eskişehir Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası üyelerinin sektörel gelişimlerine katkı sağlamaya devam ediyor.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunmak ve her iki şehrin ekonomisine dair değerlendirme yapmak üzere Antalya TSO'ya bir ziyaret gerçekleştirdi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri