ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, 30 Mart yerel seçimleri hakkında değerlendirmede bulundu.

Aziz Milletimiz, İkinci İnönü Savaşı’nda gösterdiği kahramanlıkla milli mücadelemiz ve bağımsızlık savaşımızın gidişatını değiştirmiştir.

ETO üyeleri sektöründeki öncü fuarları ile bir araya getirmeye devam ediyor.

Odunpazarı Kaymakamı A.

Eskişehir Ticaret Odası, Eskişehir Vali Yardımcıları Günhan Yazar ve İsmail Küreci’yi konuk etti.

Eskişehir Genç İşadamları Derneği (ESGİAD) Başkanı Serkan Zengin, beraberindeki heyet ile birlikte Eskişehir Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası’nın mermer ve madencilik sektöründe faaliyet gösteren üyeleri sektörün en önemli fuar organizasyonlarından biri olan İzmir Marble, doğal taş ve maden fuarına katılım sağladılar.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO)bünyesinde faaliyet gösteren AB Bilgi Merkezi ve Anadolu Üniversitesi Erasmus Kulübü işbirliğinde 26 Mart 2013 tarihinde Çukurhisar İlkokulu bahçesinde Kültürel Farkındalık isimli AB Tanıtım Günü etkinliği gerçekleştirildi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın Mart ayı meclis olağan toplantısı yapıldı.

Eskişehir Ticaret Odası üyeleri İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Win - World of Industry 2014 fuarına katıldı.

Eskişehir Ticaret Odası, Eskişehir Sanayi Odası, Eskişehir Ticaret Borsası’nın işbirliği ile “Ekonomide Güven Ortamı ve İstikrar” konulu konferans düzenlendi.

Milletimizin bağımsızlık ateşini yakan, istikbalini tayin eden 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’ni ve Şehitleri Anma Günü’nü kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

Eskişehir Ticaret Odası'nın kozmetik sektörü, güzellik salonu alanında faaliyet gösteren üyeleri İstanbul’da gerçekleştirilen Güzellik ve Bakım 2014 Fuarı'na katılım sağladılar.

Sağlığımız büyük emeklerle ve özveriyle görev yapan tıp sektörü çalışanlarına emanettir.

Eskişehir Ticaret Odası’nın kapı,cam ve pencere üretimi alanında faaliyet gösteren üyeleri, İstanbul’da düzenlenen Kapı ve Pencere Fuarı’na katıldılar.

Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu ile Eskişehir Genç Girişimciler kurulu karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulunmak üzere Eskişehir Ticaret Odası’nda bir toplantı gerçekleştirdi.

Eskişehir Ticaret Odası, üyelerimizin zaman ve maddi kayıp yaşamamaları için “Bilişim Sistemlerinde Veri Güvenliği” konulu bir seminer düzenledi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen’i ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç tarafından ziyaret edildi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Divanı’nın da yer aldığı heyet ile birlikte Eskişehir İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin’e iade-i ziyarette bulundu.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri