ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehir Ticaret Odası’nın konfeksiyon ve gelinlik sektöründe üretim yapan üyeleri İstanbul’da gerçekleştirilen Konfeksiyon Makineleri Fuarına katılım sağladılar.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı’nın Tataristan Cumhuriyeti’nde düzenlediği organizasyon kapsamında Cumhurbaşkanı Rustam Nurgalieviç Minnihanov ile bir araya geldi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 94’üncü yıl dönümünü kutlamanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı tarafından gerçekleştirilen resmi programla gittiği Saraybosna’da meslek örgütlerini ziyaret ederek karşılıklı işbirliğinin geliştirilmesi yolunda yapılacak çalışmaları mevkidaşlarıyla değerlendirdi.

Eskişehir Ticaret Odası şehrimizdeki kurum ve kuruluşlar ile bir araya gelerek, iletişimini güçlendiriyor.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, beraberindeki yönetim kurulu ve meclis divanı ile birlikte ESO’da gerçekleştirilen oda ve borsa müşterek toplantısına katıldı.

Eskişehir Muhacir Dernekleri Federasyonu Başkanı Av.

Eskişehir Ticaret Odası küresel işbirliklerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Eskişehir Ticaret Odası üyeleri için yurtiçinde gerçekleştirilen fuarlara organizasyonlar düzenlemeye devam ediyor.

Eskişehir Ticaret Odası üyelerini yalnızca ülkemizdeki fuarlarla değil yurt dışındaki önemli organizasyonlarla da buluşturmaya devam ediyor.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Türk Dünyası Alışveriş Günleri Finali ve Hediye Çekiliş Töreni’ne katıldı.

Açılış konuşmalarını Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Saim Özakalın, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu 1.

Ankara Kadın Ressamlar Derneği’nin resim sergisi ETOSANAT Galerisi’nde
ETOSANAT Galerisi, Ankara Kadın Ressamlar Derneği’nden 27 sanatçının eserinin yer aldığı karma resim sergisini Eskişehirli sanatseverlerle buluşturdu.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Ara ile birlikte bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Eskişehir Tarım Fuarı’nın açılış törenine katıldı.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir Trafik Polis Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Tatlı’yı makamında ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, 30 Mart yerel seçimleri hakkında değerlendirmede bulundu.

Aziz Milletimiz, İkinci İnönü Savaşı’nda gösterdiği kahramanlıkla milli mücadelemiz ve bağımsızlık savaşımızın gidişatını değiştirmiştir.

ETO üyeleri sektöründeki öncü fuarları ile bir araya getirmeye devam ediyor.

Odunpazarı Kaymakamı A.

Eskişehir Ticaret Odası, Eskişehir Vali Yardımcıları Günhan Yazar ve İsmail Küreci’yi konuk etti.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri