ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehir Ticaret Odası üyelerinin ihracatını artırmak adına düzenlediği seminerlere bir yenisini daha ekledi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Meclis Başkanı A.

Eskişehir Ticaret Odası ve Anadolu Üniversitesi arasında özel sektör ve Eskişehir ekonomisine yönelik çalışmalar yapılması adına bir toplantı gerçekleştirildi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir ve Civarı Tüketim Kooperatifi Birliği (ESKO) Başkanı Azmi Aka ve beraberindeki heyet tarafından ziyaret edildi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, yönetim kurulu ve meclis divanının da eşlik ettiği bir heyet ile birlikte, Tepebaşı Belediyesi Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, yönetim kurulu ve meclis divanından oluşan bir heyet ile birlikte Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a bir ziyarette bulundu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız ne yazık ki bu yıl, coşku ve sevinç yerine Soma’da meydana gelen facianın acısıyla ve kederin gölgesinde yaşanmaktadır.

Eskişehir Ticaret Odası, Soma’da meydana gelen facia sonrasında yaşamını yitirenlerin yakınları için yardım kampanyası çağrısında bulundu.

Eskişehir Ticaret Odası,tüccar ve sanayicilerimiz için İtalya ve Fransa’nın ardından Macaristan ile de Vize Kolaylığı protokolü imzaladı.

Eskişehir Ticaret Odası ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Eskişehir Ticaret İl Müdürlüğü tarafından “6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunu’nun Getirdiği Yenilikler” başlıklı bir konferans gerçekleştirildi.

Ticari faaliyetlerde bulunan ve kendi malını taşıyan şirket ve şahısların temin etmek zorunda olduğu K türü yetki belgeleri ETO tarafından yeniden verilmeye başlandı.

Annelerimiz sahip olduğumuz en anlamlı ve en değerli varlıklardandır.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Meclis Başkanı A.

Lüksemburg’un Ankara Büyükelçisi Arlette Conzemius, karşılıklı olarak yatırım imkanlarını değerlendirmek ve ticareti geliştirmek adına Eskişehir Ticaret Odası’nda temaslarda bulundu.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Meclis Başkanı A.

Eskişehir Ticaret Odası, Yunus Emre haftası kapsamında Aşk-ı Yunus isimli hat ve tezhip sergisi düzenledi.

Eskişehir Ticaret Odası Meclis Toplantı Salonu’nda, İl İl Enerji Verimliği Projesi Workshop Programı düzenlendi.

Eskişehir Ticaret Odası ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında şehrimizdeki bir çok sektörde çalışanlara yönelik hijyen eğitimi verilmesi için protokol imzalandı.

Eskişehir Ticaret Odası’nın Nisan ayı olağan meclis toplantısında renkli görüntüler yaşandı.

Eskişehir İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Eskişehir Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri