ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Bosna Hersek Ankara Büyükelçisi Damir Dzanko, karşılıklı ekonomik ilişkileri görüşmek üzere Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ile bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası camiası olarak Mübarek Ramazan ayına erişmenin mutluluğu ve huzuru içindeyiz.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası, Avrupa Birliği TürkiyeDelegasyonu ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işbirliğiyle ortaya konulanve 300 milyon Euroluk bir hibe sağlayacak olan Kadın İşletmeleri DestekProgramı ETO’da tanıtıldı.

Eskişehir Ticaret Odası ve Anadolu Üniversitesi işbirliklerini yeni bir boyuta taşıdı.

Eskişehir Ticaret Odası’nın meclis toplantısında konuşan ETO Başkanı Metin Güler, şehrimiz ticaret ve sanayisine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ESMMMO) Başkanı İlker Özokçu, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ile bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Yardımcıları Halil İbrahim Ara ve Süleyman Kutlu, Meclis Divan Katibi Volkan Ay ile birlikte Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu’nun düzenlediği Geleceğin Genç Girişimcisi Ödül Törenine katıldı.

ETO Başkanı Metin Güler, Meclis Başkanı A.

Eskişehir Ticaret OdasıBaşkanı Metin Güler, Meclis Başkanı A.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Ara ile birlikte, Eskişehir Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından bu yıl  28’ncisi düzenlenen Geleneksel Tepreş Şenliği"ne katıldı.

Babalarımız bizlere duyduğu sevgi ve şefkatle hayatımızın ilk kahramanıdır.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Türk Dünyası etkinlikleri kapsamında kalıcı eser olarak hayata geçirilecek olan Türk Dünyası Bilim, Kültür ve Sanat Merkezi'nin temel atma törenine katıldı.

Türk Kızılayı’nın 146.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler,  Meclis Başkanı A.

Eskişehir Ticaret Odası, Budapeşte’de Macaristan Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde karşılıklı ticareti geliştirmek üzere, yatırım ajansı ve temsilcikler ile bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası, Garanti Bankası, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi ve Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun işbirliği ile düzenlenen Kadın Girişimci Yönetici Okulu Projesi’nde eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerler için sertifika töreni düzenlendi.

Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu, 9 Nisan- 30 Haziran günleri arasında düzenlediği “Liseler Girişimcilik Yolunda” bilgilendirme toplantılarını tamamladı.

Eskişehir Ticaret Odası’nın Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı.

Eskişehir Ticaret Odası ve Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzalanan Hijyen Eğitimi protokolü kapsamında verilecek olan eğitimlere başlandı.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Meclis Başkanı A.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri