ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Ankara’da gerçekleştirilen İç Anadolu Bölgesi Toplantısı’na katıldı.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler,Meclis Başkanı İskender Bayar ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Kutlu ile birlikte, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Ankara’da gerçekleştirilen Ticaret Odaları Konseyi Toplantısı’na katıldı.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’i makamında ziyaret etti.

Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Fatih Kızıltepe,Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’e bir veda ziyaretinde bulundu.

Tüm dünyada ve ülkemizde her günümüzün bayram gibi geçmesini diliyoruz

Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, paylaşmayı en hat safhada yaşadığımız Ramazan ayının ardından bayrama erişmenin mutluluğu içindeyiz.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, ETO, ESO ve ETB’nin düzenlediği iftar yemeğinde Vali Güngör Azim Tuna, AK Parti Milletvekilli Salih Koca, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir, Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan, Oda Meclis Başkanları ve yöneticileri ile çok sayıda işadamıyla bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

Eskişehir Ticaret Odası şehrimizdeki kamu kurumları, iş dünyası, sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile 22 Temmuz Salı günü bir iftar yemeği gerçekleştirdi.

ETO’nun Temmuz Olağan Meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal beraberindeki heyet ile birlikte Eskişehir Ticaret Odası’na bir ziyarette bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Prof.

Eskişehir Ticaret Odası ve KOSGEB tarafından düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerini tamamlayan girişimciler için sertifika töreni gerçekleştirildi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler,Meclis Başkanı A.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Meclis Başkanı A.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Meclis Başkanı A.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Meclis Başkanı A.

Eskişehir Ticaret Odası ve Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tüccar ve esnafın sorunlarını değerlendirmek üzere bir toplantı gerçekleştirdi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Meclis Başkanı A.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, sektörel sorunları görüşmek üzere Eskişehir Matbaacılar Derneği Başkanı Yaşar Eker ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası olarak, 07.

Eskişehir Ticaret Odası, her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzattı.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri