ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma ve Garnizon Komutanı Hv.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Rusya Federasyonu Çeçenistan Cumhuriyeti Başbakanı Ruslan Edelgeriyev ve beraberindeki bakanlar ile karşılıklı ticareti görüşmek ve ekonomik ilişkileri geliştirmek adına bir araya geldi.

Ahilik Haftası Eskişehir’de Vilayet Meydanı’nda düzenlenen törenle başladı.

Eskişehir Ticaret Odası üyelerini fuar organizasyonları ile buluşturmaya devam ediyor.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Yönetim Kurulu Üyesi Nalan Urlu, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hüsniye Tali ve beraberindeki meclis üyelerinden oluşan heyetle birlikte Kosova’nın Prizren kentinde düzenlenen Yerel Ürünler Fuarı ve Prizrenİş Forumu’na katıldı.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Meclis üyeleri ve Eskişehir Kadın Girişimciler Kurulu üyelerinden oluşan 20 kişilik bir heyetle Makedonya’nın başkenti Üsküp’te temaslarda bulundu.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Makedonya temasları kapsamında Üsküp Büyükelçiliği Müsteşarı Sinan Altay’la bir araya geldi.

Aziz milletimizin bugünlere ulaşmasında, devletimizin bütünlüğü ve bağımsızlığının korunmasında gazilerimizin verdiği mücadele büyük önem taşımaktadır.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Rekabette Yenilikçilik başlığı altında düzenlenen İş’le Buluşmalar adlı toplantıda konuşmacı olarak yer aldı.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, şehrimizin ticaret ve sanayisi için izlenebilecek stratejileri görüşmek ve üyelerin taleplerini iletmek üzere Büyükşehir Belediyesi Başkanı Prof.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası üyelerinin sorunlarına yönelik düzenlediği toplantılara bir yenisini daha ekledi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Makedonya Başbakanı Nikola Gruevski’nin konuşmacı olarak yer aldığı Türkiye-Makedonya İş ve Yatırım Forumu’na katıldı.

Eskişehir Ticaret Odası sektöründe kendisini ispat etmiş fuar organizasyonları ile üyelerini bir araya getirmeye devam ediyor.

ETO üyelerini buluşturduğu fuar organizasyonlarına bir yenisini daha ekledi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın reklam ve matbaa sektöründe yer alan üyeleri 13 Eylül Cumartesi günü Sign fuarına katıldılar.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, “Eskişehir’de Teknoloji Hamlesi” konulu panele konuşmacı olarak katıldı.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, beraberindeki heyet ile birlikte Eskişehir Fuar ve Kongre Merkezi ile ilgili olarak görüşmek ve inceleme yapmak üzere TÜYAP Fuarcılık Grup yöneticileri ile bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın gıda ve ambalaj sektöründe faaliyet gösteren üyeleri İstanbul CNR’da düzenlenen WorldFood ve Ipack fuarlarına katıldılar.

Eskişehir Ticaret Odası üyeleri 7-8 Eylül günleri arasında İstanbul Tüyap’da düzenlenen Züchex 25’nci Züccaciye ve Ev Eşyaları Fuarı’na katılım sağladılar.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri