ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehir Ticaret Odası üyelerinden oluşan 12 kişilik heyet, Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenmekte olan Uluslararası SIAL Gıda, İçecek, Gıda Ekipmanları,Teknolojileri ve Hizmetleri Fuarı’na katıldı.

Eskişehir İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu ile Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUKİAD), Eskişehir Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde bir araya geldi.

Tepebaşı Kaymakamı Mustafa Ünaldı, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’i makamında ziyaret etti.

Şehrimizdeki sanayi sitelerinin sorun ve taleplerini değerlendirmek üzere ETO öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıların üçüncüsü yapıldı.

Eskişehir Ticaret Odası üyelerini ülkemizin en büyük fuar organizasyonları ile buluşturmaya devam ediyor.

Alpu Kaymakamı Mehmet Zahid Doğu, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’e bir ziyaret gerçekleştirdi.

Eskişehir Vergi DairesiBaşkanı Osman Özbakır, beraberindeki grup müdürleri Sedat Şahin ve Hüseyin Acarile birlikte Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ile bir araya geldi.

ETO Başkanı Metin Güler, Meclis Başkanı A.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Mihalıççık Belediye Başkanı İsmail Uysal’ı makamında ziyaret etti.

Kocaeli'de Cengiz Topel Havaalanı'ndan hareketinin ardından Kartepe ilçesi yakınlarında düşen helikopterde 4 Mehmetçiğimizin şehit olmasından büyük üzüntü duyduk.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Kobani’de yaşanan olaylar sonrasında ülkemizde meydana gelen gelişmelerin endişe verici olduğunu söyledi.

Dayanışmanın,bereketin ve paylaşmanın en üst mertebede yaşanması temennisiyle bir mübarek Kurban Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşamaktayız.

Hizmet sektörünün sorunlarını tartışmak üzere birincisi Eskişehir Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen toplantının ikincisi İstanbul Ticaret Odası’nda gerçekleştirildi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın Eylül ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Eskişehir’de çalışan imalatçı KOBİ’lerin faaliyet gösterdiği EMKO ve TEKSAN Sanayi Siteleri ile KOBİ’lerin kümelendiği Hurdacılar Kooperatifi, Yunus Emre KOBİ Kooperatifi, Oto Sanayiciler Kooperatifi, Tornacılar Oto Tamirciler Odası, Demir Sanayiciler Odası,Oto Sanayiciler Odası ve Oto Esnaflar Kooperatifi tarafından, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’in girişimiyle kurulan mütevelli heyeti ilk çalışma toplantısını gerçekleştirdi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde, Kocaeli Ticaret Odası ve ETO’nun hizmet sektöründe faaliyet gösteren Meslek Komiteleri sektörün sorunlarına dikkat çekmek ve karşılıklı olarak istişarede bulunmak üzere bir toplantı gerçekleştirdiler.

Türkiye’nin en kapsamlı mobilya ve ağaç işleme makineleri fuarı İstanbul’da kapılarını açtı.

AB Bilgi Merkezleri Koordinasyon Toplantısı, Ankara’da TOBB Birlik Binası’nda gerçekleştirildi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Ara ile birlikte, Ahilik Haftası kapsamında düzenlenen ve mesleğinde en iyi olan esnaf ve tüccarların ödüllendirildiği törene katıldı.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Meclis Başkanı A.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri