ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehir Ticaret Odası,“İlklerin Şehri Eskişehir Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni” sloganı ile bir tören düzenliyor.

Türk Telekom, Eskişehir’de iş dünyasının katılım sağladığı Kobi Dolu Anadolu Buluşmaları başlığı altında bir etkinlik düzenledi.

Eskişehir Ticaret Odası kültür sanat faaliyetlerine de tüm hızıyla devam ediyor.

Ticaret ve yatırım imkanlarını değerlendirmek üzere Kosova’dan şehrimize gelen tüccar ve sanayiciler Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna’yı makamında ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası ile Eskişehir Sanayi Odası, Kosovalı ve Eskişehirli tüccar ve sanayicileri bir araya getirdi.

Fotoğrafçılık sektörünün sorunları Eskişehir Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen toplantıda görüşüldü.

Eskişehir Ticaret Odası,düzenlediği eğitimlere bir yenisini daha ekledi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın Kasım ayı meclis toplantısı yapıldı.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler,  Meclis Başkanı A.

Öğretmenlerimiz evlatlarımızın geleceğe hazırlanmasında, meslek ve kariyer sahibi olmasında büyük bir özveri ve emekle görev yapmaktadır.

Eskişehir Ticaret Odası bünyesinde faaliyet gösteren AB Bilgi Merkezi de dahil olmak üzere, Türkiye’nin 20 kentinden 120 öğrenci, akademisyen, düşünür ve gazeteci, 23-25 Kasım 2014 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen “Benim Haklarım, Benim Kimliğim: Din, İnanç ve Vicdan Özgürlüğü” başlıklı AB Gençlik Forumunda bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası sosyal sorumluluk faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın gıda sektöründe faaliyet gösteren ilgili meslek komitesi üyelerimizin sorun ve taleplerini iletmek üzere Eskişehir Halk Sağlığı Müdürlüğüne bir ziyaret gerçekleştirdi.

AB Gençlik Formu; Ankara,Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Eskişehir, Erzurum, Gaziantep,İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon ve Van illerinden 20 AB Bilgi Merkezleri işbirliğinde 120 öğrencinin katılımcıyla gerçekleşti.

Yunan besteci-piyanist Eleni Karaindrou Eskişehir Ticaret Odası bünyesindeki AB Bilgi Merkezi, AB Türkiye Delegasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası işbirliği ile sahne aldı.

Eskişehir Ticaret Odası, Eskişehir Sanayi Odası, Eskişehir Ticaret Borsası ve Eskişehir Vergi Dairesi işbirliği ile yeni düzenlenen 6552 sayılı Yasa hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Eskişehir Ticaret Odası bünyesindeki AB Bilgi Merkezi, AB Delegasyonu işbirliği ile dünyaca ünlü Yunan besteci ve piyanist Eleni Karaindrou’nun katıldığı bir söyleşi düzenledi.

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü, BEBKA (Bursa- Eskişehir- Bilecik Kalkınma Ajansı), Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliği ve Eskişehir Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı’nın işbirliği ile hazırlanan “Sağlıkta Tüm Engelleri Kaldırıyoruz” projesi tanıtıldı.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete uğurlanışının 76’ncı yıl dönümünde törenle anıldı.

Eskişehir Ticaret Odası bünyesinde yer alan Avrupa Birliği Bilgi Merkezi’nin temsilcileri, Trabzon’da düzenlenen Avrupa Kadın Forumu’na katıldı.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri