ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Toplantıda Eskişehir Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hüsniye Tali, kurul seçimlerinde kadın girişimcilerin büyük ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Toplantıda Eskişehir Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hüsniye Tali, kurul seçimlerinde kadın girişimcilerin büyük ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yıldız kızlar futsalda ve grekoromen güreşte il birincisi, masa tenisinde ise il ikincisi olan Eskişehir Ticaret Odası Ortaokulu öğrencileri ETO’ya bir ziyarette bulundular.

Eskişehir Ticaret Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Eskişehir İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu’nun olağan seçimleri gerçekleştirildi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Hacı Şahin, beraberindeki heyet ile birlikte, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’e bir ziyarette bulundu.

Eskişehir Ticaret Odası olarak 2014 yılına, yeni bir yönetim ve yeni hedeflerle başladık.

Eskişehir Ticaret Odası’nın geleneksel bütçe yemeğinde şehrimizin iş dünyası bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın 2014 yılındaki son meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Eskişehir Ticaret Odası, Eskişehir Sanayi Odası, İŞKUR ve KOSGEB işbirliği ile “Girişimcilik Destekleri Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi.

Anadolu Üniversitesi Girişimcilik Kulübü tarafından düzenlenen “Girişimcilik Zirvesi” etkinliği Öğrenci Merkezi Fuaye Alanı’nda 26-27 Aralık tarihlerinde gerçekleştirildi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, ekonomiye dair değerlendirmelerde bulundu.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, mevcut sorunların çözümü için Muttalip Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren sanayicilerle bir toplantı gerçekleştirdi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç,  Eskişehir Sanayi Odası’nda Kızılinler Projesi hakkında bilgi verdi.

Litvanya Büyükelçisi Kestutis Kudzmanas karşılıklı ticaret imkanlarını değerlendirmek üzere Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ile bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası ve Kocaeli Ticaret Odası’nın kauçuk, plastik,cam imalat ve ticareti meslek grubunda faaliyette bulunan meclis ve komite üyeleri sektörel sorunlarını değerlendirmek üzere bir araya geldiler.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve beraberindeki heyet Tepebaşı Belediye Başkanı  Ahmet Ataç’ı ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Ankara’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 365 oda ve borsa başkanı ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 12 Aralık Cuma günü Eskişehir Milletvekili Salih Koca ile bir araya geldi.

 Arama Kurtarma Derneği AKUT'un Eskişehir ekibi, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’i makamında ziyaret etti.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri