ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehir Ticaret Odası ve E-Ticaret Siteleri ve İşletmecileri Derneği’nin işbirliği ile “E-Ticaret ve Pazarlama Konferansı” düzenlendi.

Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu,  MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel ile ETO’da gerçekleştirilen toplantıda, kadın girişimciliğinin geliştirilmesi üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Eskişehir Ticaret Odası üyeleri, İstanbul’da gerçekleşen ve 500’den fazla firmanın katılım sağladığı İSMOB Fuarı’nı ziyaret ederek, mobilya dünyasındaki son yenilikleri yerinde inceledi.

Kırım Türkleri Kültür Yardımlaşma ve Spor Kulübü Derneği bir buluşma etkinliği düzenledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, bağımsız kuruluş aracılığıyla yaptırdığı denetimler sonrasında, yeterliliği olan oda ve borsaların Akredite belgelerini yeniledi.

Eskişehir Ticaret Odası’nda 2015 yılının ilk meclis olağan toplantısı gerçekleştirildi.

2015 yılında düzenlenecek olan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri için Eskişehir Ticaret Odası ve KOSGEB arasında bir protokol imzalandı.

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan bilgi alışverişinde bulunmak üzere  ETO’ya konuk oldu.

Odunpazarı Belediye Başkanı Av.

Eskişehir Ticaret Odası ve Kredi Garanti Fonu işbirliği ile “KOBİ’lerin Krediye Erişiminde Kefalet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi.

Kazakistan’ın Karagandı Eyaleti heyeti, karşılıklı ticareti görüşmek ve girişimciliği geliştirmek üzere yapılan çalışmaları değerlendirmek üzere Eskişehir Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası bir ilki daha gerçekleştirdi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, üyelerimizin sorunlarını iletmek ve çözüm bulabilmek amacıyla Eskişehir Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Muhammet Taha Güven ilebir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası bir ilke daha imza atıyor.

Eskişehir Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Hüsniye Tali, Anadolu Üniversitesi Girişimcilik Kampı’nda başarılı olan öğrenciler ile yemekte bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası“Eskişehir-Afrika Kıtalararası İşbirliği” kapsamında gerçekleştirdiği toplantıda,Afrika’daki 21 ülkenin büyükelçi ve diplomatlarını Eskişehir’in iş dünyası,kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile bir araya getirdi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın beyaz eşya sektöründe faaliyet gösteren üyeleri, Meclis Başkanı A.

Gazetecilerimiz gece gündüz demeden, büyük zahmet ve emeklerle, ekonomiden sanata, şehrimizden tüm dünyaya kadar çok geniş bir yelpazede bizlere haber ulaştırmaktadır.

Eskişehir Ticaret Odası Meclisi,iştirakçisi olduğu BALO (Büyük Anadolu Lojistik Organizasyonlar) için bir toplantı gerçekleştirdi.

Odunpazarı Kent Konseyi Kadın Meclisi Yürütme Kurulu, Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kuruluna ziyarette bulundu.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri