ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehir Ticaret Odası’nın motosiklet, bisiklet ve ekipmanları satışı sektöründe faaliyet gösteren üyeleri İstanbul’da düzenlenen Motobike Eurasia Expo Fuarı’na katılım sağladılar.

Eskişehir Ticaret Odası sektördeki önemli fuarlarda açtığı stantlarla şehrimizin markalarının tanıtılmasına öncülük etmeye devam ediyor.

Eskişehir Ticaret Odası üyelerini sektöründeki önemli fuar organizasyonları ile bir araya getirme geleneğini sürdürüyor.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, yurtiçindeki odalarla işbirliğini geliştirmek amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretlere devam ediyor.

ETO Akademi, Kişisel Gelişim Seminerleri kapsamında düzenlediği organizasyonlara bir yenisini daha ekledi.

Eskişehir Vergi Dairesi ile Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın işbirliği ile, Vergi Haftası kapsamında “ Mükellef ve Vergi Dairesi Arasındaki İlişkiler” konulu bir panel düzenledi.

Eskişehir Ticaret Odası Eğitim ve Sosyal Hizmetler Vakfı’nın 19’ncu Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın Şubat ayı meclis olağan toplantısı yapıldı.

Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Osman Özbakır beraberindeki heyet ile birlikte, 26’ncı Vergi Haftası dolayısıyla Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’e bir ziyaret gerçekleştirdi.

Eskişehir Ticaret Odası, Kahramanmaraş,Gaziantep ve Şanlıurfa’daki oda ve borsalar ile KOBİ’ler’den oluşan heyet ile bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası, Eskişehir Tüketiciler Derneği (ESTÜKDER), Türk Kızılayı Eskişehir Şubesi, Eskişehir AB Bilgi Merkezi, Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu ve sektör temsilcilerinin işbirliğiyle bir uluslararası projeye daha imza atıyor.

Eskişehir Ticaret Odası Metin Güler, Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Ticaret Odası Eski Başkanı Cemalettin Sarar’ın Fuar alanı projesi hakkındaki açıklamalarına dair değerlendirmede bulundu.

Eskişehir Ticaret Odası’nın metal ve makine sektöründe faaliyet gösteren üyeleri İstanbul’da düzenlenen WIN Eurasia Metal Working Fuarı’na katılım sağladı.

Eskişehir Ticaret Odası düzenlediği eğitim, seminer ve panellerle üyelerinin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı sürdürüyor.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Teşkilatı tarafından ziyaret edildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, ülkemizdeki oda ve borsaların meclis üyeleri için bilgilendirme semineri düzenledi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, beraberindeki meclis divanı ve yönetim kurulu ile birlikte Fransa’nın Ankara Büyükelçisi Laurent Bili ile bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası, üyelerini sektörlerindeki en büyük fuar organizasyonları ile buluşturmaya devam ediyor.

Eskişehir Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Cevdet Mansız ile kulüp yönetici ve sporcularından oluşan heyet, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’i ziyaret etti.

ESKİŞEHİR İLKADIN GİRİŞİMCİLER KURULU FİNLANDİYA İLE KADIN GİRİŞİMCİLİĞİNİ TARTIŞTI

Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Finlandiya iletemaslarda bulunmak üzere 05.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri