ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi Richard Moore ve Birleşik Krallık Ankara Büyükelçiliği Ticaret ve Yatırım Müdürü Belgin Clissold, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ile bir araya geldi.

Almanya Federal Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Jutta Wolke, ETO Başkanı Metin Güler ile karşılıklı olarak ekonomik ve siyasal ilişkileri değerlendirmek üzere bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Can Apaydın ile birlikte, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ve Muharip Hava Kuvveti Komutanlığı Bandosu tarafından hazırlanan Çanakkale Oratoryosu’na katıldı.

Türk milleti olarak Çanakkale zaferimizin 100.

Eskişehir Ticaret Odası, Eleni Karaindrou konserinden sonra uluslararası bir organizasyona daha imza attı.

Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu olarak, Çanakkale zaferimizin 100.

Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hüsniye Tali Nar Çiçeği Kooperatifinin düzenlediği “Nar Çiçeği Meyve Veriyor” isimli ürün tanıtım toplantısına katılım gösterdi.

Eskişehir Ticaret Odası bir kez daha Eskişehirlileri muhteşem bir konser ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Eskişehir Ticaret Odası bünyesinde faaliyet gösteren Eskişehir AB Bilgi Merkezi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu desteği ile  “Kadının Toplumdaki Yeri ve Önemi” temalı bir program düzenledi.

Kadınlar yalnızca hayatımızın değil iş yaşamımızın da vazgeçilmezidir.

Eskişehir Ticaret Odası şehrimizin kültür sanat iklimine katkı sağladığı etkinliklere bir yenisini daha ekledi.

Güvenli İskele, İskelede Güvenlik Projesi seminerinde konuşan ETO Başkanı Metin Güler, Türkiye’de 2013 yılında 191 bin 389 iş kazası meydana geldiğini, yaşanan kazaların önüne geçebilmek için öncelikle tedbir alınması ve iş güvenliğine dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenen Proje Tabanlı Staj Programı Sertifika Töreni’ne katıldı.

Eskişehir Ticaret Odası, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eskişehir Sanayi Odası’nın işbirliği ile mesleki ve teknik okullarda görev yapan öğretmenlerin alanları ile ilgili konularda ESO ve ETO’ya kayıtlı kuruluşlarda eğitilmesine ilişkin protokol imzalandı.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, şehrimizdeki kurum ve kuruluşlarının müdür ve yöneticileri ile bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın motosiklet, bisiklet ve ekipmanları satışı sektöründe faaliyet gösteren üyeleri İstanbul’da düzenlenen Motobike Eurasia Expo Fuarı’na katılım sağladılar.

Eskişehir Ticaret Odası sektördeki önemli fuarlarda açtığı stantlarla şehrimizin markalarının tanıtılmasına öncülük etmeye devam ediyor.

Eskişehir Ticaret Odası üyelerini sektöründeki önemli fuar organizasyonları ile bir araya getirme geleneğini sürdürüyor.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, yurtiçindeki odalarla işbirliğini geliştirmek amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretlere devam ediyor.

ETO Akademi, Kişisel Gelişim Seminerleri kapsamında düzenlediği organizasyonlara bir yenisini daha ekledi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri