ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehir Kadın Emeğini Destekleme ve Değerlendirme Derneği (ESKED-DER) kadınlara yönelik olarak planladığı tasarım yarışmasını Eskişehir Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Eskişehir Yunusemre Kültür Sanat Ve Turizm Vakfı yöneticileri İzzet Atik, Güven Tanyeri ve Reşat Bağcı, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’i makamında ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası Turizm Çalıştayı’na üst düzeyde katılım sağladı

Eskişehir Valiliği ve BEBKA tarafından, Eskişehir’in turizm stratejisine yön vermek üzere planlanan Eskişehir Turizm Çalıştayı, çok sayıda kurum temsilcisi ve profesyonelin katılımıyla gerçekleştirildi.

Macaristan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Gábor Kiss ve beraberindeki heyet Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, ETO Meclis Başkanı İskender Bayar, İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hüsniye Tali, oda yöneticileri ile Macaristan’la iş yapan firma temsilcilerinden oluşan heyetle bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenecek 32.

Eskişehir Sanayici ve İş Adamları Derneği (ESİAD) 17’inci Olağan Genel Kurulu 12 Nisan Pazar günü gerçekleştirildi.

Eskişehir Ticaret Odası üyeleri, dünyanın lider otomotiv fuarlarından Automechanika İstanbul'a katıldı.

Eskişehir Valiliği’nin daveti üzerine şehrimize gelen Kırgızistan heyeti, karşılıklı ticareti görüşmek üzere Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ile bir araya geldi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Ali İrfan İbiş beraberindeki dernek üyeleri ile birlikte Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’e bir ziyarette bulundu.

Eskişehir Ticaret Odası üyelerini sektöründeki önemli fuar organizasyonları ile bir araya getirmeye devam ediyor.

Eskişehir Ticaret Odası kültür sanat etkinliklerine devam ediyor.

Türk Kadınlar Birliği Eskişehir Şubesi Başkanı Ayşegül Ünügür, dernek üyeleri ile birlikte Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’i ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin işbirliği ile Sigorta Acenteleri Yönetmeliğindeki Değişiklikler ve Sektörel Sorunlar Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın Mart ayı meclis olağan toplantısı yapıldı.

Aziz Türk milleti İkinci İnönü Savaşı’nda gösterdiği üstün mücadele ile bağımsızlığa olan inancını pekiştirmiş, Kurtuluş Savaşı’nın kazanılması yolunda büyük bir zafer elde etmiştir.

ETO üyeleri sektöründeki öncü fuarları ile bir araya getirmeye devam ediyor.

ETO, Eskişehir ekonomisi için çok önemli bir buluşmaya daha imza attı.

Zonguldak il merkezi ve ilçelerde faaliyet gösteren oda ve borsaların genel sekreterleri Eskişehir Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Eskişehir’in ekonomisine ivme kazandıracak bir toplantıya imza atılacak.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri