ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu, 1-2 Mayıs günleri arasında Ankara’da düzenlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 71.

Eskişehir Ticaret Odası, 1-2 Mayıs günleri arasında Ankara’da düzenlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 71.

Eskişehir AB Bilgi Merkezi tarafından Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşyerlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Bilgilendirme Semineri düzenlendi.

ETOSANAT Galerisi tarafından Çanakkale Savaşı’nın 100.

Belarus Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Andrei Savinykh ve Ticaret Müsteşarı Evgeny Lipen ticari ilişkileri değerlendirmek üzere Eskişehir Ticaret Odası’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan beraberindeki yönetim kurulu ile birlikte Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’e bir ziyaret gerçekleştirdi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın Nisan ayı meclis olağan toplantısı yapıldı.

Avrupa Birliği İş Sağlığını ve Güvenliğini Destekliyor

 

28 Nisan Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü bu yıl dünyanın dört bir yanındaki insanları “iş sağlığı ve güvenliğinde önleyici bir kültür geliştirilmesi” temasında birleştiriyor.

Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu girişimciliği anlatmaya ve geleceğin girişimcilerini ortaya çıkarmak için çalışmalar yürütmeye devam ediyor.

Eskişehir Ticaret Odası’nın inşaat taahhüt, dekorasyon, mimarlık ve mühendislik alanında faaliyet gösteren üyeleri İstanbul’da düzenlenen ve yapı sektöründe Türkiye’nin en büyük buluşması olan Yapı Fuarı’na (Turkeybuild) katılım sağladı.

TOBB Konya Kadın Girişimciler Kurulu,  Türkiye  başta olmak üzere Kazakistan, Özbekistan, Kırgızistan, Türkmenistan, Afganistan ve Pakistan’daki kadın girişimcilerin katılımı ile gerçekleştirilen İpekyolu’nun Kadın Yolcuları isimli panel ve toplantı düzenledi.

Eskişehir Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyesi Yasemin Tarcan 25 Nisan Cumartesi günü Anadolu Üniversitesi Girişimcilik Kulübü’nün düzenlediği Girişimcilik Baharı’na katıldı.

Eskişehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Can Apaydın Anadolu Üniversitesi Girişimcilik Kulübü’nün düzenlediği Girişimcilik Baharı’na katıldı.

Milletimizin egemenliğinin miladı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 95’nci yıl dönümünde gururlu ve coşkuluyuz.

Eskişehir Ticaret Odası Dış Ticaret Destek Merkezi ihracat yapmak ve mevcut ihracatını geliştirmek isteyen üyeleri için öncülük etmeye devam ediyor.

Türkiye’nin 20 farklı ilinden gelen 126 çalışan ve işveren, akademisyenler ve gazeteciler 20-22 Nisan tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilen AB İş Sağlığı ve Güvenliği Forumuna katıldı.

Eskişehir Ticaret Odası Çanakkale Zaferi’nin 100.

Eskişehir Ticaret Odası, üyelerinin ihracatını geliştirmek amacıyla uluslararası işbirliği ağını genişletmeye devam ediyor.

Eskişehir Ticaret Odası üyelerini yeni pazarlar ve fuar organizasyonları ile buluşturmaya devam ediyor.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri