ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Osman Özbakır, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’i makamında ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (TÜMSİAD) 10.

Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi(ABİGEM)'in Yönetim Kurulu Toplantısı Eskişehir Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde yapıldı.

Eskişehir Askerlik Şubesi Başkanı Albay Mehmet Sabancı, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’e ziyarette bulundu.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Can Apaydın ile birlikte; Özel Acıbadem Eskişehir Hastanesi'nin hizmete sunduğu Radyasyon Onkolojisi Kliniği'nin açılış törenine katıldı.

Eskişehir Ticaret Odası’nın Haziran Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın geleneksel iftar yemeği gerçekleştirildi.

ETO, her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerini unutmadı.

Şehrimizdeki kentsel dönüşüm süreci hakkında istişarede bulunmak üzere Eskişehir Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde bir toplantı gerçekleştirildi.

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, ETO ve ESO’nun da destek verdiği “Eğiticilerin Eğitimi” programı kapsamında TÜLOMSAŞ’ta staj yapan meslek lisesi öğretmenleri için sertifika töreni düzenlendi.

Estuz’un düzenlediği“Hayatın Dengesi Fotoğraf Yarışması Sergisi” ETOSANAT Galerisi’nde sanatseverlerle buluştu.

Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu babalar günü vesilesi ile Alzheimer Derneği Huzur evi ve Yaşlı Bakım Merkezi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

ETO Başkanı Metin Güler, Türkiye Rusya Ukrayna İş Adamları Derneği Asamblesi Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Sivrihisar Sivil Havacılık Kulübü tarafından ziyaret edildi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Kutlu ile birlikte Fransa’nın Ankara Büyükelçiliği Ekonomi Müsteşarı Sylvain Berger ile bir araya geldi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği heyeti (MÜSİAD), Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’e bir ziyarette bulundu.

Eskişehir’in yıllardan beri süren hayali gerçek oluyor.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Avrupa Birliği, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen “Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı” tanıtım törenine katıldı.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Anadolu Üniversitesi ve Pazarlama ve Pazarlama Araştırmacıları Derneği’nin düzenlediği 20.

Türk Kızılayı’nın 147’nci kuruluş yıl dönümü Vilayet Meydanında gerçekleştirilen törenle kutlandı.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri