ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Kuruluşundan bugüne İbrahim Balaban’dan Bedri Rahmi Eyüboğlu’na kadar sanat dünyasının birçok önemli ismini sanatseverlerle bir araya getiren ETOSANAT Galerisi, bu kez Derya Ülker’in “Geçmiş Şehir” isimli resim sergisini Eskişehirlilerle buluşturdu.

Eurochambres tarafından Lüksemburg’ta düzenlenen ekonomik forumun ardından genel kurul toplantısı da gerçekleştirildi.

Birincisi 2013 yılında İstanbul’da düzenlenen Eurochambres İş Forumuna katılmak üzere TOBB Başkanı ve Eurochambres Başkan Yardımcısı M.

Eskişehir Ticaret Odası ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’nin 34.

Eskişehir Ticaret Odası’nın mobilya imalatı ve satışı sektöründe faaliyet gösteren üyeleri, alanında Avrasya’nın en büyük buluşması olan İntermob ve Ağaç İşleme Makineleri fuarlarına katılım sağladı.

Eskişehir Ticaret Odası tarafından hayata geçirilecek olan Eskişehir Fuar Kongre Merkezi ve yeni hizmet binasının proje tanıtım ve imza töreninin 14 Ekim Çarşamba günü düzenlenmesi planlanmıştı.

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM) ve Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi AŞ (TÜLOMSAŞ) tarafından yerli teknoloji ile gerçekleştirilen elektrikli lokomotif HasanBey Lojistik Merkezi’nde törenle raylara indirildi.

Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kuruluna ziyarette bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekilleri Prof.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Başkan Yardımcısı Süleyman Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Can Apaydın ile birlikte, Eskişehir İl Jandarma Komutanlığına yeni atanan Albay Uysal Ağaoğlu’nu ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası’nın son yayınları olan Yüksek Hızlı Tren’in Eskişehir'e Etkileri Araştırması ve ESKİ bir ŞEHRİN HİKAYESİ adlı kitapların tanıtım töreni gerçekleştirildi.

Eskişehir Ticaret Odası ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü arasında, tehlikeli ve çok tehlikeli iş yerlerinde çalışan personele mesleki eğitim verilmesine ilişkin protokol imzalandı.

Eskişehir Ticaret Odası heyeti temaslarda bulunmak üzere 1-2 Ekim tarihlerinde Kosova’da gerçekleşen 2.

Eskişehir Ticaret odası üyelerine yönelik düzenlediği eğitim ve seminerlere bir yenisini daha ekledi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın küçük ev aletleri ve mutfak ürünleri sektöründe faaliyet gösteren üyeleri 2 Ekim Cuma günü İstanbul Tüyap’da düzenlenen Züccaciye ve Ev Eşyaları Fuarı’na katıldılar.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) bünyesinde faaliyet gösteren AB Bilgi Merkezi 1-2 Ekim tarihlerinde Turunç Otelde gerçekleşen “Türkiye 5.

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı’nın (BEBKA) yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Eskişehir Valiliği, Eskişehir Sanayi Odası, TÜLOMSAŞ ve Raylı Sistemler Kümelenmesi tarafından düzenlenen "Raylı Sistemler Sektöründe Kalifiye İnsan Kaynağı İhtiyacının Karşılanması Projesi’nin açılış töreni gerçekleştirildi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın Eylül ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, MHP Eskişehir İl Başkanı Oğuz Sever ve beraberindeki heyet, 1 Kasım Genel Seçimleri dolayısıyla ETO Başkanı Metin Güler’e bir ziyaret gerçekleştirdi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri