ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehir Ticaret Odası sosyal sorumluluk projeleriyle de şehrimize değer katmaya devam ediyor.

Eskişehir Ticaret Odası AB Bilgi Merkezi ve Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu işbirliğinde gerçekleştirilecek "Gündem Girişimcilik: Avrupa'da İş Yapma" Panelinde başta TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Evrim ARAS olmak üzere, Türkiye'nin önde gelen yöneticilerini Eskişehir ile buluşturuyoruz.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fatih Tekin ve beraberindeki yönetim kurulundan oluşan heyet ETO’nun konuğu oldu.

ETO Başkanı MetinGüler, Avustralya’nın Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan Büyükelçisi James MartinLarsen ile bir araya geldi.

1 Kasım erken seçimleri neticesinde milletimiz görevini yerine getirmiş ve sandık başına gitmiştir.

Eskişehir Ticaret Odası üyelerinin sorun ve taleplerine yönelik düzenlediği toplantılara bir yenisini daha ekledi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yılmaz Büyükerşen’in davetiyle Eskişehirspor’un durumunun değerlendirilmesi amacıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi şükran ve saygıyla anıyor; şehrimizin ve tüm ülkemizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı içtenlikle kutluyoruz.

Aziz Türk milleti olarak bin bir zorluk ve mücadele içinde kurduğumuz Cumhuriyetimizin 92.

Adalet ve Kalkınma Partisi Eskişehir Milletvekili Salih Koca,Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’e veda ziyaretinde bulundu.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Fransa’nın en önemli gazetelerinden olan Le Monde için röportaj gerçekleştirdi.

İl İstihdam Kurulu Toplantısı Eskişehir Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde yapıldı.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Anadolu Üniversitesi Bayan Basketbol Takımı tarafından ziyaret edildi.

CNR Uluslararası Fuarcılık Genel Müdürü Hakkı Abdik, CNR Holding Pazarlama Grup Başkanı Reha Tartıcı, ETO’nun projesi olan Eskişehir Fuar Kongre Merkezi hakkında bilgi almak ve istişarede bulunmak üzere bir ziyarette bulundu.

Demokratik Sol Parti (DSP) Eskişehir Milletvekili adayları Dilara Tanbova, Kadem Karaağaç, Hüdaver Bekler, Ertuğrul Cantürk, Ahmet Şarktanlı ve Necdet Yılmaz 1 Kasım 2015 erken seçimleri öncesinde Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’i ziyaret etti.

Türkiye İş Kurumu tarafından düzenlenen ve Eskişehir Ticaret Odası'nın desteklediği Eskişehir İstihdam Günleri'nin açılışı törenle gerçekleştirildi.

Türkiye İş Kurumu tarafından düzenlenen ve Eskişehir Ticaret Odası'nın desteklediği, 22-23 Ekim 2015 tarihlerinde Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde yer alan  Eskişehir İstihdam ve kariyer Günleri'nin açılışı törenle gerçekleştirildi.

Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu'nun Başkanı Hansjörg Haber, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin ev sahipliğinde oda ve borsalar ile bir araya geldi.

Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni ve Gazeteci Yazar Günseli Özen Ocakoğlu ile Türk Telekom Bölge Müdürü Erhan Kaya, KOBİ Dolu Anadolu Zirvesi’ne ETO Başkanı Metin Güler’i davet etmek ve kadın girişimciliği konusunu değerlendirmek üzere bir ziyarette bulundu.

Büyük Birlik Partisi Milletvekili adayları ETO’nun talep ve beklentilerini dinlemek üzere bir ziyaret gerçekleştirdi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri