ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Ara ile birlikte Teksan ve Küçük Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren üyeleri ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir'de Geleceğin Sektörleri ve Türkiye Almanya İşbirliği Havacılık ve Raylı Sistemler isimli toplantıya katıldı.

Portekiz Büyükelçiliği Ekonomi ve Ticaret Müsteşarı Celeste Mota Tezsezen, karşılıklı ticari ilişkileri değerlendirmek üzere Eskişehir Ticaret Odası’nı  ziyaret etti.

Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu olarak, 25 Kasım Kadına Yönelik ŞiddeteKarşı Uluslararası Mücadele Gününde kadın cinayetleri başta olmak üzere kadınayönelik her türlü şiddetin son bulmasını diliyoruz.


Bilecik İl Kadın Girişimciler Kurulu ev sahipliğinde 25 Kasım Salı günü düzenlenen global girişimcilik haftası etkinliğine Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu olarak katılım gösterildi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın Kasım Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Eskişehir Ticaret Odası küresel işbirliklerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve beraberindeki heyet, Amerika Birleşik Devletleri temasları kapsamında T.

Türkiye'ninyirmi iki farklı ilinden gelen 126 üniversite öğrencisi, AB Türkiye Delegasyonu Büyükelçisi HansjörgHaber,basın ve akademik camia temsilcileri ile birlikte 22-24 Ekim tarihlerindeİzmir’de düzenlenen 9.

ETO küresel çapta gerçekleştirdiği temaslara bir yenisini daha ekledi.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Eskişehir Müdürlüğü, ETO üyelerini destekler ve hibeler hakkında bilgilendirmek üzere bir toplantı gerçekleştirdi.

Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu olarak, ülkemizin geleceğini şekillendiren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, gösterdikleri çaba ve verdikleri emek için içtenlikle teşekkür ediyoruz.

Türkiye’deki AB Bilgi Merkezlerinin temsilcileri Belçika’nın Başkenti Brüksel’de Avrupa Birliği’nin yöneticileri ile bir dizi temas gerçekleştirdi.

Girişimcilikte büyük başarı sağlayan iş dünyasının temsilcileri “Gündem Girişimcilik: Avrupa’da İş Yapma” panelinde bir araya geldi.

Girişimcilikte büyük başarı sağlayan iş dünyasının temsilcileri “Gündem Girişimcilik: Avrupa’da İş Yapma” panelinde bir araya geldi.

Eskişehir Valiliği, BEBKA ve Anadolu Üniversitesi Çizgi Film Bölümü tarafından düzenlenecek olan 2.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ülkemizin bağımsızlığını kazanmasına öncülük etmiş, çağdaş ve her bakımdan kalkınmış bir ülke yaratmak için ömrünün sonuna aziz Türk milletine rehberlik etmiştir.

Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, sonsuzluğa uğurlanışının 77’ncı yıl dönümünde törenle anıldı.

Eskişehir Ticaret Odası üyelerinin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak bir organizasyona daha imza attı.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, TEKSAN Sanayi Sitesi Başkanı Ramazan Karamanlı’ya bir ziyarette bulundu.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri