ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehir Ticaret Odası, Ekonomi Bakanlığı, TOBB ve Uludağ İhracatçılar Birliği’nin işbirliği ile dış ticaret bilgilendirme semineri düzenlendi.

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) verdiği desteklerden yararlanmak isteyen kurum ve kuruluşlara yönelik Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi düzenledi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın hafriyat sektöründe faaliyet gösteren üyeleri Türkiye’nin en büyük iş makineleri üreticisi olan Hidromek fabrikasına inceleme gezisi gerçekleştirdi.

Çanakkale şehitlerimizi saygı ile anıyoruz.

ETO dünyada sektöründeki en önemli fuar organizasyonları ile üyelerini buluşturmaya devam ediyor.

Ankara’da Kızılay meydanı yakınlarında yaşanan terör saldırısında onlarca vatandaşımızın hayatını kaybetmesinden, çok sayıda vatandaşımızın ağır şekilde yaralanmasından tarifi olamayacak kadar üzüntü ve keder duyuyorum.

Toplumun en önemli öğesi olan ailenin temeli olan kadınlar, girişimci yönleri ve fark yaratan fikirleri ile ekonomimize de büyük katkı sağlamaktadır.

ETOSANAT Galerisi, Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Eskişehir Şubesinin işbirliği ile Saime Hakan Dönmezer’in baskıresim sergisini sanatseverlerle bir araya getirdi.

Eskişehir Ticaret Odası heyeti Kırgızistan temasları kapsamında T.

Eskişehir Ticaret Odası AB Bilgi Merkezi girişimci adaylarına yönelik olarak “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” eğitimi verdi.

Eskişehir Ticaret Odası küresel çaptaki işbirliklerine yenilerini ekliyor.

ETO Akademi kişisel ve mesleki gelişim eğitimlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA)  2016 yılı için planladığı Mali Destek Programlarını açıkladı.

Eskişehir Ticaret Odası’nın motosiklet,bisiklet ve ekipmanları satışında faaliyet gösteren üyeleri Motobike Eurasia Expo Fuarı’na katıldılar.

ETO bünyesindeki Eskişehir AB Bilgi Merkezi, Anadolu Üniversitesi Avrupa Birliği Araştırma, Uygulama ve Dokümantasyon Merkezi iş birliğinde 81 ilden şehrimize gelen üniversite öğrencileri ile 27 Şubat 2016 tarihinde Eskişehir Öğretmen Evi’nde AB Hakkında Doğru ve Yanlışlar isimli bir etkinlik ile bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) bünyesinde faaliyet gösteren AB Bilgi Merkezi, Anadolu Üniversitesi Kariyer Kulübü tarafından düzenlenen Sektör Buluşmaları 16 etkinliğinde stant açarak çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.

Eskişehir Ticaret Odası üyelerini Türkiye’nin en önemli fuar organizasyonları ile buluşturmaya devam ediyor.

“Bir Dokun, Bin Yaşat" projesi kapsamında ilk yardımın bilincine dikkat çekmek için 81 ilden şehrimize gelen 120 genç, Eskişehir Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, TEKSAN Sanayi Sitesi’ndeki üyeleri işyerinde ziyaret etti.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri