ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir’de bazı köklü firmaların batacağına ilişkin söylentiler ve iş dünyasının finans sorunlarını görüşmek üzere bankacılarla bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenen Proje Tabanlı Staj Programı Sertifika Töreni’ne katıldı.

Türk Kızılayı Eskişehir Şubesi Başkanı Yüksel Girgin, Şube Sekreteri Murat Sanlar ile birlikte ETO Başkanı Metin Güler’i ziyaret etti.

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), Eskişehir Ticaret Odası ve Eskişehir Sanayi Odası’nın işbirliği ile “Melek Yatırımcılık Tanıtım Semineri ve İş Melekleri Kampı” düzenledi.

Eskişehir Ticaret Odası ve KOSGEB Eskişehir işbirliği ile destek ve hibeler hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

İlçelerle birlikte Eskişehir ve Konya turizmini geliştirmeyi hedefleyen “Mevlana’dan Yunus’a Kültür Köprüsü” projesi için ilk adım atıldı.

ETOSANAT Galerisi’nin Nisan ayındaki konuğu, eserleriyle ülkemizde ve yurt dışında birçok ödül alan Kemal Uludağ’ın İKON’lar-ICON’s seramik sergisi oldu.

ETO Başkanı Metin Güler, Türk Polis Teşkilatı’nın 171.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, son günlerde şehrimiz kamuoyunda ve iş dünyasında dile getirilen “Bazı firmaların batacağına yönelik” söylentiler hakkında açıklamada bulundu.

Eskişehir Emirdağlılar Vakfı Başkanı Murat Kahya ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’i ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası küresel çaptaki işbirliklerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Avrupa Gençlik Forumu, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından, AB BilgiMerkezinin bulunduğu 20 ilden toplamda 120 üniversite öğrencisinin katılımı ile 13-15 Nisan 2016 tarihlerinde Denizli’de gerçekleştirilmiştir.

Eskişehir Ticaret Odası 123 yıllık tarihinin en büyük projesi olan Eskişehir Fuar ve Kongre Merkezi için yeniden düğmeye bastı.

Eskişehir Ticaret Odası’nın bu yıl ilk kez düzenlediği Eskişehir Ekonomi Kampı’nda ekonominin manifestosu yeniden yazıldı.

Regaip kandiliniz kutlu olsun.

KalDer Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen ve Eskişehir Ticaret Odası’nın ana destekçisi olduğu 15.

Etkinlik kapsamında sunumlarını gerçekleştiren Osmangazi Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.

“Gelişen Eskişehir Büyüyen Ekonomi” ilkesiyle hareket eden Eskişehir Ticaret Odası bir ilke daha imza atıyor.

Eğitim alanında Eskişehir Ticaret Odası’nın sunduğu bir diğer yenilik ise online eğitim ve seminer oldu.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri