ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

ETOSANAT Galerisi bir sergiyi daha Eskişehirli sanatseverlerle bir araya getirdi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve beraberindeki TOBB delegeleri Ankara’da düzenlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kurulu’na katıldılar.

Annelerimiz bizleri karşılıksızca seven, sevgisini ve şefkatini esirgemeyen hayatımızdaki en değerli varlıklarımızdandır.

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığına bağlı Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus + Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği-Yetişkin Eğitimi Personel Hareketliliği faaliyeti 2015 yılı Teklif Çağrısı Döneminde desteklenen ve Eskişehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünce hazırlanan"2015-1-TR01-KA104-018071 numaralı ve" Hayvansal Orjinli Gıdaların Etkin İzlenebilirlik Sistemlerinin AB Standartlarında İncelenmesi" isimli proje ile 01- 07 Mayıs 2016 tarihleri arasında Dublin (İrlanda) ziyareti gerçekleştirildi.

Bizleri sonsuz bir sevgi ve şefkatle büyüten, bu günlere getiren annelerimizin gününü içtenlikle kutluyor, tüm annelere evlatları ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum.

.

Eskişehir Ticaret Odası’nın Belçika’daki temaslarının son durağı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Brüksel’deki Daimi Temsilciliği oldu.

Belçika temasları kapsamında Hristiyan Demokrat Parti (Cd&V) Federal Milletvekili Veli Yüksel’i ziyaret eden Başkan Güler ve ETO heyeti, Türkiye-AB ilişkilerine dair değerlendirmelerde bulundular.

ETO Başkanı Metin Güler ve beraberindeki meclis heyeti  Belçika'daki üst düzey temasları kapsamında Saint-Josse Belediye Başkanı Emir Kır'ı ziyaret etti.

ETO’nun tekstil sektöründe faaliyet gösteren üyeleri İstanbul’da gerçekleşen 25.

ETO Başkanı Metin Güler ve beraberindeki Meclis heyeti, üst düzey temaslarda bulunmak üzere Avrupa Birliği’nin merkezi Brüksel’e bir çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Eskişehir’e gelen Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu Türkiye Temsilcisi Karl Kulessa ve Program Yöneticisi Gökhan Yıldırımkaya, ETO Başkanı Metin Güler ve ETO Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

TOBB Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu, Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu, ARİNKOM (Anadolu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi)  ve ETTOM ( Osmangazi Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi) işbirliğinde ödül töreni düzenlendi.

İl İstihdam Kurulu Toplantısı Eskişehir Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

“Gelişen Eskişehir Büyüyen Ekonomi” ilkesi ile hareket eden ETO, şehrimizin madencilik sektöründeki yetkinliğinin artırılması, sertifikasyon merkezi olabilmesi için ilk adımı attı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir’de bazı köklü firmaların batacağına ilişkin söylentiler ve iş dünyasının finans sorunlarını görüşmek üzere bankacılarla bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenen Proje Tabanlı Staj Programı Sertifika Töreni’ne katıldı.

Türk Kızılayı Eskişehir Şubesi Başkanı Yüksel Girgin, Şube Sekreteri Murat Sanlar ile birlikte ETO Başkanı Metin Güler’i ziyaret etti.

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), Eskişehir Ticaret Odası ve Eskişehir Sanayi Odası’nın işbirliği ile “Melek Yatırımcılık Tanıtım Semineri ve İş Melekleri Kampı” düzenledi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri