ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Evlatlarına güzel bir gelecek hazırlamak için çaba gösteren tüm babaların babalar gününü kutlar, sevdikleriyle birlikte güzel bir hayat dilerim.

Eskişehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Can Apaydın ve ETO 9.

Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin "Mesleki Eğitimin Kaynaştırma Eğrencileri ile Avrupa'daki Staj Boyutu" konulu AB Projesi Tanıtım Toplantısı ve Fotoğraf Sergisine katılım gösterdik.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, doğalgaz sektöründe faaliyet gösteren ve ESGAZ ile çalışan üyelerinin sorunlarını görüşmek amacıyla ESGAZ Genel Müdürü Engin Ataman’ı ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, ETO’nun desteği ile Fransa’da düzenlenen ANNECY Animasyon Festivali ve Fuarı’na katılacak olan üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.

Hizmet ve kalite standartları ile Avrupa Kalite Ödülü’nü hedefleyen Eskişehir Ticaret Odası, bu hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerliyor.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sıralamasına giren Eskişehirli firmalar hakkında değerlendirmede bulundu.

Eskişehir Ticaret Odası, KOSGEB işbirliği ile şehrimiz ekonomisine yeni girişimciler kazandırmaya devam ediyor.

Eskişehir Ticaret Odası bünyesinde faaliyetlerini sürdürmekte olan AB Bilgi Merkezi, çevresel duyarlılık ve farkındalık yaratmak amacıyla 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla “Biyolojik Çeşitlilik: Avrupa ve Türkiye” isimli söyleşi ve fotoğraf sergisi düzenledi.

Eskişehir’de görev süresi sonra eren Vali Güngör Azim Tuna, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’e veda ziyareti gerçekleştirdi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın ilk kez düzenlediği, dünyaca ünlü akademisyenler ve iş aleminin öncü isimlerinin katılımı ile gerçekleştirdiği Eskişehir Ekonomi Kampı’nın sonuç raporu açıklandı.

Türkiye Otelciler Birliği(TÜROB) Başkanı Timur Bayındır, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ETO Başkanı Metin Güler’i ziyaret etti.

Odunpazarı Belediye Başkanı Av.

ETO Başkanı Metin Güler,  Türk Alman İşadamları Derneği Başkanı Ender Önder ve beraberindeki heyet tarafından ziyaret edildi.

Türkiye çapında 19 ilden gelen 120 öğretmen ve eğitimci ile akademisyenler, gazeteciler ve STK temsilcileri 30 Mayıs - 1 Haziran tarihlerinde Kocaeli'de düzenlenen Avrupa Birliği Eğitim Forumuna katıldı.

Ahilik Haftası kapsamında Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği tarafından  ödül töreni gerçekleştirildi.

Eskişehir Ticaret Odası Dergisi, 8 yıllık bir aradan sonra yeniden okurlarıyla buluştu.

Eskişehir Ticaret Odası, Ekonomi Bakanlığı'nın desteği Eskişehir'deki beyaz eşya sektörü yan sanayisinde faaliyet gösteren üyelerini Polonya'daki beyaz eşya firmaları ile bir araya getirdi.

Bağışlanmanın ve maneviyatın en güzel ifadelerinden olan Berat Kandilinizi kutlar, sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu bir ömür dilerim.

Gelişen Eskişehir Büyüyen Ekonomi ilkesiyle hareket eden Eskişehir Ticaret Odası üyelerine daha iyi hizmet vermek için yeni birimlerini faaliyete geçirdi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri