ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

TOBB Başkanı M.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, TOBB Başkanı M.

Eskişehir Ticaret Odası, KOSGEB işbirliği ile düzenlediği girişimcilik eğitimleri ile Eskişehir ekonomisine yeni girişimciler eklemeye devam ediyor.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, beraberindeki yönetim kurulu ve meclis divanı ile birlikte Eskişehirspor’u ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, ETO Başkanı Metin Güler’i ziyaret etti.

Eskişehir Fuar Kongre Merkezi ve ETO’nun yeni hizmet binası için imza ve tanıtım töreni gerçekleştirildi.

Eskişehir İl İstihdam Kurulu, Eskişehir Valisi Azmi Çelik başkanlığında toplandı.

.

Eskişehir Ticaret Odası, darbe girişimine karşı demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarımızın, tüccar ve sanayicilerimizin yanında oldu.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir ile birlikte, 15 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilen darbe girişimini kınamak amacıyla ortak basın toplantısı düzenledi.

Devletimize ve millet egemenliğine karşı gerçekleştirilen bu darbe girişimini reddediyoruz.

Brüksel Bölgesi Yatırım Ajansı Türkiye Danışmanı Francois Bernard, Eskişehir Ticaret Odası Meclis Başkanı A.

.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, meclis divanı ve yönetim kurulu ile birlikte görevine başlayan Eskişehir Valisi Azmi Çelik’i ziyaret etti.

Sizin ve sevdiklerinizin Kadir Gecesini en içten dileklerimle kutlar, daha nicelerine huzur ve sağlıkla erişmenizi dilerim.

Eskişehir Ticaret Odası, halka ve üyelere açık olarak ilk kez düzenlediği iftar yemeğinde esnafı,tüccarı ve vatandaşları bir araya getirdi.

Eskişehir Ticaret Odası Meclis Başkanı A.

Eskişehir Ticaret Odası bünyesinde faaliyetlerini sürdüren AB Bilgi Merkezi, Dünya Mülteci Günü etkinlikleri kapsamında Eskişehir’de ikamet etmekte olan mültecilere iftar verdi.

Eskişehir Ticaret Odası bünyesinde faaliyetlerini sürdüren AB Bilgi Merkezi, Dünya Mülteci Günü etkinlikleri kapsamında Eskişehir’de ikamet etmekte olan mültecilere iftar verdi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri