ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehir Ticaret Odası heyeti Kosova’da düzenlenen Prizren İş Forumu kapsamında Kosova Sanayi ve Ticaret Bakan Yardımcısı Avni Kastrati ve Balkan ülkelerinin iş dünyası temsilcileri ile bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası destek ve hibeler konusunda üyelerini bilgilendirmeye devam ediyor.

Eskişehir Ticaret Odası, bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Prizren İş Forumu’na çıkarma yaptı.

Kurban Bayramınızı can-ı gönülden kutlar, daha nicelerine sevdiklerinizle birlikte huzur, sağlık ve mutlulukla erişmenizi dilerim.

Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Yönetim Kurulu Başkanı A.

TOBB Başkanı M.

Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiren Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun hakkında ETO’da bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Eskişehir Ticaret Odası üyelerine ve çalışanlarına vizyon kazandıran ETO Akademi 2016-2017 dönemine başladı.

Eskişehir’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 94.

Eskişehir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94.

Eskişehir Ticaret Odası’nın 123 yıllık tarihinin en büyük projesi olan Eskişehir Fuar Kongre Merkezi (EFKM) ve ETO Hizmet Binası için yüklenici firma ile imzaların atılmasının ardından çalışmalar süratle başladı.

Büyük Taarruz Zaferimizin 94.

Adalet ve Kalkınma Partisi Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Eskişehir Ticaret Odası’nın Ağustos ayı meclis toplantısına konuk oldu.

Eskişehir Ticaret Odası'nın Ağustos ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, iş dünyasını çok yakından ilgilendiren alacakların yeniden yapılandırmasına ilişkin yasa hakkında bilgi vermek üzere Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’i ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Kütahya’da fabrika temel atma törenine katıldı.

TOBB Başkanı M.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, TOBB Başkanı M.

Eskişehir Ticaret Odası, KOSGEB işbirliği ile düzenlediği girişimcilik eğitimleri ile Eskişehir ekonomisine yeni girişimciler eklemeye devam ediyor.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, beraberindeki yönetim kurulu ve meclis divanı ile birlikte Eskişehirspor’u ziyaret etti.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri