ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete uğurlanışının 78.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve TOBB Başkanı M.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Adana Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir’de Deliklitaş ve Yenikent mahallelerinde kermes ve yöresel lezzetler adı altında gerçekleşecek olan etkinlikler hakkında değerlendirmede bulundu.

Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun öncülüğünde ve Eskişehir Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı tanıtıldı.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO), Eskişehir Sanayi Odası (ESO) ve Eskişehir Ticaret Borsası (ETB) şehrin ekonomik durumunu ve mevcut sorunları görüşmek için bir araya geldi.

Kosovalı kadın girişimciler Eskişehir Ticaret Odası’nın davetiyle bir dizi temas gerçekleştirmek üzere Eskişehir’e konuk oldu.

Cumhuriyetimizin 93’ncü yılını gurur ve coşkuyla kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi, şükran ve saygıyla anıyoruz.

Aziz Türk milleti olarak cumhuriyetimizin 93’ncü yılını gururla ve ilk günkü heyecanla kutluyoruz.

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı’nın (BEBKA) Ekim ayı olağan yönetim kurulu toplantısı, Bursa'da yer alan BEBKA Merkez Ofisinde gerçekleştirildi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın Ekim ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

İl İstihdam Kurulu Toplantısı Eskişehir Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde, 25 Şubat Salı günü yapıldı.

ETO Başkanı Metin Güler, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.

“AB ve Çevresel Farkındalık” etkinliğinin devamı niteliğindeki Avrupa Birliği-ETO Hatıra Ormanı, Tepebaşı ilçesindeki Takmak Mahallesi’nde gerçekleşti.

Eskişehir Ticaret Odası, üyelerini dünyanın en önemli fuarları ile bir araya getirmeye, uluslararası platformda Eskişehir ticaret ve sanayisini tanıtmaya devam ediyor.

Eskişehir Ticaret Odası bünyesinde faaliyetlerini sürdüren AB Bilgi Merkezi  “AB ve Çevre Bilinci” etkinliği düzenledi.

Eskişehir Ticaret Odası, Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile imzaladığı protokol kapsamında tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde çalışanların almak zorunda olduğu eğitimleri düzenlemeye devam ediyor.

Eskişehir Ticaret Odası, üyelerini sektöründeki en önemli fuarlarla buluşturmaya devam ediyor.

Eskişehir Ticaret Odası, üyelerini sektöründe dünyanın en önemli organizasyonları ile buluşturmaya devam ediyor.

ETO Akademi tüccar ve sanayicilerimizin kişisel gelişimine destek olmak amacıyla düzenlediği seminerlere bir yenisini daha ekledi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri