ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehir Valiliği’nce Suriyeli mazlumların ülkemize yönelik umutlarına cevap vermek ve yaşam zorluklarını bir nebze olsun hafifletmek amacıyla yardım kampanyası başlatılmıştır.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler’in müjdesini verdiği “TOBB Nefes Kredisi” için resmi prosedürler tamamlandı.

ETO-METSEM (Mesleki Test ve Sertifikasyon Merkezi) Ankara’da düzenlenen ve 45 kurum ile kuruluşun katıldığı Proje Fuarı’nda stant açtı.

Eskişehir Ticaret Odası bünyesinde faaliyet gösteren AB Bilgi Merkezi, Anadolu Üniversitesi Kariyer Kulübü tarafından düzenlenen ‘Kişisel Gelişim Zirvesi 16’ etkinliğinde stant açtı.

Meksika Ankara Büyükelçiliği Misyon Şef Yardımcısı Alejandra Martinez, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ile ikili ilişkileri değerlendirmek üzere bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası ihracatçı üyelerini yeni pazarlara ulaştırabilmek için düzenlediği etkinliklere bir yenisini daha ekledi.

Eskişehir Ticaret Odası bünyesinde faaliyetlerini sürdürmekte olan AB Bilgi Merkezi’nin Eskişehir Tepebaşı Belediyesi işbirliği ile düzenlemiş olduğu “Kadınların Gücü” adlı modern doğaçlama tiyatro gösterimine Eskişehir halkı yoğun ilgi gösterdi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın Kasım ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Madencilik sektöründe Eskişehir’in test ve sertifikasyon merkezi olabilmesi için çalışan ETO-METSEM (Mesleki Test ve Sertifikasyon Merkezi) Maden Türkiye Fuarı’nda stant açtı.

Hollanda’nın Ankara Büyükelçisi Cornelis Van Rij ve Ticaret Müsteşarı Jeroen Kelderhuis, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ile bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası küresel çaptaki fuar ve temaslarına bir yenisini daha ekledi.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) üyelerini dünyanın dört bir yanındaki uluslararası fuarlarla bir araya getirmeye devam ediyor.

Eskişehir Ticaret Odası her öğrenim yılında olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım elini uzattı.

Eskişehir Ticaret Odası üyeleri ve çalışanlarına yönelik eğitimler düzenlemeye devam ediyor.

Eskişehir Ticaret Odası tarihin en büyük projesi olan Eskişehir Fuar Kongre Merkezi (EFKM) ve ETO Hizmet Binası için inşaat alanında basın toplantısı gerçekleştirildi.

Türkiye'nin 20 ilinden gelen 120 üniversite öğrencisi ile akademisyen ve dil konusuna farklı açılardan ışık tutan uzmanlar, İzmir'de düzenlenen Avrupa Birliği Dil Forumu'nda bir arayageldi.

ETOSANAT 2016-2017 döneminin ilk resim sergisini sanatseverlerle buluşturdu.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler beraberindeki heyet ile birlikte Eskişehir’e yeni atanan İl Emniyet Müdürü Engin Dinç’i makamında ziyaret etti.

ETO Başkanı Metin Güler’in yöresel lezzetler ve kermes adı altında şehir dışından gelip satış yapanlara tepkisi olumlu sonuç verdi.

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete uğurlanışının 78.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri