ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Ara ile birlikte otogaz dönüşüm sektöründe faaliyet gösteren üyelerle bir araya geldi.

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Mesleki Eğitim-Özel Sektör İşbirliği” toplantısı düzenlendi.

Eskişehir Ticaret Odası, KOSGEB işbirliği ile düzenlediği uygulamalı girişimcilik eğitimleri ile ülkemize yeni girişimciler kazandırmaya devam ediyor.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Eskişehir Bölgesel Yürütme Kurulu ile bir araya geldi.

Yeni yılınızı içtenlikle kutlar, tüm beklentilerinizin gerçek olduğu, güzelliklerle dolu, sağlıklı ve mutlu nice güzel yıllar dileriz.

Eskişehir Sanat Derneği, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) ve Odunpazarı Belediyesi iş birliğiyle 28 Aralık Çarşamba günü "Eskişehir Sanat Ödülleri" töreni düzenlendi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın 2016 yılındaki son meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın da iştirakçisi olduğu Beylikova Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi’nin 2016 yılına dair değerlendirme toplantısı ETO’nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, İl Ekonomi Koordinasyon Toplantısı’na katıldı.

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Profesyonel İletişim Becerileri dersi kapsamında Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’e konuk oldu.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, talepler doğrultusunda alınan kararlar neticesinde tüccar ve sanayicilerin işlerinin artık daha da kolaylaşacağını söyledi.

Eskişehir Ticaret Odası sigara ile mücadele için kendi bünyesinde bir çalışma başlattı.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Meclis Başkanı A.

Eskişehir İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’e makamında ziyaret etti.

TÜİK İl Bazında Kişi Başına Gayri Safi Yurtiçi Hasıla rakamlarını yayınladı.

Resim sanatının usta isimleri Alp Bartu, Bahattin Odabaşı, Basri Erdem, Bengisu Yıldırım, Remzi İren, Veli Sapaz ve Vural Yıldırım’ın karma resim sergisi ETOSANAT Galerisi’nde sanatseverlerle buluştu.

Eskişehir Valiliği’nce Suriyeli mazlumların ülkemize yönelik umutlarına cevap vermek ve yaşam zorluklarını bir nebze olsun hafifletmek amacıyla yardım kampanyası başlatılmıştır.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler’in müjdesini verdiği “TOBB Nefes Kredisi” için resmi prosedürler tamamlandı.

ETO-METSEM (Mesleki Test ve Sertifikasyon Merkezi) Ankara’da düzenlenen ve 45 kurum ile kuruluşun katıldığı Proje Fuarı’nda stant açtı.

Eskişehir Ticaret Odası bünyesinde faaliyet gösteren AB Bilgi Merkezi, Anadolu Üniversitesi Kariyer Kulübü tarafından düzenlenen ‘Kişisel Gelişim Zirvesi 16’ etkinliğinde stant açtı.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri