ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehir Ticaret Odası ve Tıbbi Cihaz Satış Merkezleri Derneği’nin işbirliğinde medikal sektöründe faaliyet gösteren firmalar için bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Fransa Büyükelçiliği Ekonomi Müşaviri Sylvian Berger ile bir araya geldi.

Eskişehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından “Eskişehir İstihdam ve Kariyer Günleri” düzenlendi.

Eskişehir Ticaret Odası ve KOSGEB işbirliği Eskişehir ekonomisine yeni girişimciler eklendi.

Çanakkale Savaşı, aziz milletimizin vatan sevgisiyle kendisinden mühimmat ve sayıca üstün olan düşman kuvvetlerine karşı yazdığı kahramanlık destanıdır.

Seramik sanatçısı Öznur İnal Sert’in “Evvel Zaman İçinde” isimli seramik sergisi ETOSANAT Galerisi’nde sanatseverlerle buluştu.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği  (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Ayhan Arslan ve beraberindeki heyet ETO’yu ziyaret etti.

Güney Afrika Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Pule Isaac Malefane, ekonomik ilişkileri görüşmek üzere Eskişehir Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası, üyelerini dünya ekonomisi ile buluşturmaya devam ediyor.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Eskişehir temasları kapsamında Eskişehir Ticaret Odası’nda tüccar ve sanayiciler ile bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası üyelerine küresel pazarların kapılarını aralamaya devam ediyor.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, İtalya’nın Ankara Büyükelçisi Luigi Mattiolo ile ikili ilişkileri görüşmek üzere bir araya geldi.

Eskişehir Genç İşadamları Derneği (ESGİAD) Başkanı Ferhat Alkara ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Ticaret Odası’na iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ile ETO'nun mevcut projelerini ve şehrin turizmine yönelik görüşlerini iletmek üzere bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası meclis üyelerine yönelik “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı” için bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Eskişehir Ticaret Odası Eğitim ve Sosyal Hizmetler Vakfı’nın 21’inci Genel Kurul toplantısı  yapıldı.

Eskişehir Ticaret Odası’ndan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi alıp iş yerini açan girişimciler düzenlenen bilgilendirme toplantısı ile bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler beraberindeki heyet ile birlikte, 23 Şubat Perşembe günü Eskişehirspor’u ziyaret etti.

ETO’nun hafriyat sektöründe faaliyet gösteren üyeleri incelemelerde bulunmak üzere İnönü’de yer alan ve kamyon üretimi yapan Ford Otosan’ı ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, ES TV’de canlı yayınlanan Ekstra Gündem programına konuk oldu.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri