ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Berat Kandilinizi içtenlikle kutlar, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte daha nice kandillere, sağlıkla ve huzurla erişmenizi dilerim.

Eskişehir Ticaret Odası’nın kalıcı eserler kapsamındaki projelerinden olan Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi (ETO Müze) düzenlenen muhteşem törenle açıldı.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren AB Bilgi Merkezi, 9 Mayıs Avrupa Günü vesilesi ile mülteci ve dar gelirli aile çocuklarına yönelik etkinlik düzenledi.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) heyeti Eskişehir Ticaret Odası’na konuk oldu.

Akademisyen ve seramik sanatçısı Elif Aydoğdu Ağatekin’in “176 km” isimli yeni sergisi ETOSANAT Galerisi’nde sanatseverlerle buluştu.

Eskişehir’in ekonomi tarihini ve değerlerini anlatan Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi (ETOMÜZE) düzenlenen toplantı ile basın mensuplarına tanıtıldı.

BEBKA’nın Nisan ayı olağan toplantısı, Bilecik Valiliği’nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

Eskişehir Ticaret Odası’nın (ETO) Nisan ayı meclis olağan toplantısı Eskişehir Fuar Kongre Merkezi (EFKM) ve ETO Hizmet Binası şantiyesinde gerçekleşti.

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Nisan ayı toplantısı Eskişehir Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde yapıldı.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Eskişehir AB Bilgi Merkezi, şehrimizdeki yan sanayi firmalarını ve Karsan’ın satınalma yöneticileri ile bir araya getirdi.

Eskişehir AB Bilgi Merkezi ve İktisadi Kalınma Vakfı (İKV) işbirliğinde düzenlenen “Türkiye’nin Avrupa Birliği Gündemi: Güncellenen Gümrük Birliği’nin Etkileri” konferansı Eskişehir Ticaret Odası Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUKBAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Yarının girişimcileri ve iş insanları olacak evlatlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi şükran ve saygıyla anıyoruz.

Eskişehir’in kültür sanat hayatına renk katmak için yola çıkan ETOSANAT Galerisi 50.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, sigortacılık sektörünü çok yakından ilgilendiren ve acentelerin uzun zamandır dile getirdiği KOSGEB destekleri hakkında açıklamada bulundu.

Eskişehir Ticaret Odası ve Eskişehir Sanayi Odası işbirliğiyle “İhracatın Finansmanında Türk Eximbank ile Kredi Garanti Fonu (KGF) Desteği Bilgilendirme Toplantısı”  düzenlendi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın otomotiv yedek parça satışı ve tamiratı sektöründe faaliyet gösteren üyeleri İstanbul’da düzenlenen Automechanika fuarını ziyaret ettiler.

Eskişehir Ticaret Odası’nın fotoğrafçılık ve reklamcılık sektöründe faaliyet gösteren üyeleri İstanbul’da bu yıl 7’incisi düzenlenen Fotoğraf, Dijital Görüntüleme Albüm Reklam Baskı ve Teknolojileri Ekipmanları Fuarı’na (Photo Digital) katıldılar.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, BEBKA tarafından düzenlenen “Nitelikli İstihdam ve Kariyer İçin Üniversite-Sanayi Buluşması” başlıklı panele konuşmacı olarak katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’i makamında ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’in 2017 yılı için müjdesini verdiği ve ETO üyelerinin işlerini kolaylaştıracak ve masraflarını azaltacak uygulamalar başladı.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri