ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehir Ticaret Odası’nın Mayıs ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

ETO ve KOSGEB tarafından düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’nin 49 ve 50.

Eskişehir Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Muhammet Taha Güven beraberindeki heyet ile birlikte, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’i makamında ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası heyeti Ankara’da düzenlenen 73.

TOBB’un delegesi olarak 20.

Eskişehir Ticaret Odası heyeti,  Ankara’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği heyeti ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, BEBKA’nın (Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı) Mayıs ayı yönetim kurulu toplantısının ardından Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bilecik Valisi Süleyman Elban, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş ile birlikte Eskişehir Fuar Kongre Merkezi (EFKM) ve ETO Hizmet Binası inşaatını inceledi.

BEBKA’nın (Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı) mayıs ayı yönetim kurulu toplantısı Eskişehir Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde 22 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşti.

Eskişehir Ticaret Odası üyelerinin ihracatını geliştirmek ve Eskişehir’in küresel ticaretini artırmak için düzenlediği uluslararası organizasyonlarına bir yenisini daha ekledi.

Frigya’dan günümüze Eskişehir’in ekonomi tarihini anlatan Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi (ETOMÜZE) ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Eskişehir İl Müdürü İbrahim Kısa, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’i “Sosyal Güvenlik Haftası” kapsamında ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Eskişehir Milletvekili Prof.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) heyeti Azerbaycan temasları kapsamında Azerbaycan’da iş yapan Türk firmalar ile de bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO), üyelerinin uluslararası ilişkilerini geliştirmek, Eskişehirli firmaların ihracatını artırmak ve şehrin küresel pazar payını büyütmek için gerçekleştirdiği temaslarına bir yenisini daha ekledi.

Eskişehir Ticaret Odası Ortaokulu 6-C sınıfı öğrencileri, Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi’ni (ETOMÜZE) ziyaret etti.

Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Şahin Demirci ve beraberindeki grup müdürleri Ziya Çizioğlu ile Hüseyin Acar, ETO Başkanı Metin Güler’i ziyaret etti.

Berat Kandilinizi içtenlikle kutlar, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte daha nice kandillere, sağlıkla ve huzurla erişmenizi dilerim.

Eskişehir Ticaret Odası’nın kalıcı eserler kapsamındaki projelerinden olan Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi (ETO Müze) düzenlenen muhteşem törenle açıldı.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren AB Bilgi Merkezi, 9 Mayıs Avrupa Günü vesilesi ile mülteci ve dar gelirli aile çocuklarına yönelik etkinlik düzenledi.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) heyeti Eskişehir Ticaret Odası’na konuk oldu.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri