ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

ETO Başkanı Metin Güler’in babası Şuayip Güler son yolcuğuna uğurlandı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Metin Güler’in kıymetli babası Şuayip Güler vefat etmiştir.

Türkiye’deki uygunluk değerlendirme kuruluşlarına akreditasyon hizmeti sunan tek kuruluş olan Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) yönetim kurulu ve paydaşlarla bilgilendirme toplantısını Eskişehir Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Eskişehir Ticaret Odası öncülüğünde şehrin turizm master planı ve yatırımlarına yönelik toplantı gerçekleştirildi.

KOSGEB Eskişehir Müdürü Seraceddin Özcan görev süresi sona ermesi dolayısıyla Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler'e veda ziyaretinde bulundu.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ile bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve beraberindeki heyet,  görevine yeni başlayan Eskişehir Valisi  Özdemir Çakacak’ı makamında ziyaret etti.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Eskişehir Ticaret Odası, Eskişehir Ticaret Odası, Eskişehir Sanayi Odası’nın katılımı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı tüm oda ve borsalarla eş zamanlı olarak müşterek basın toplantısı düzenlendi.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, Türkiye Üniversite Memnuniyeti Araştırmasına (TÜMA 2017) Eskişehir’in birinci sırada yer almasına ilişkin değerlendirmede bulundu.

BEBKA’da (Bursa Eskişehir Bilecik KalkınmaAjansı)  genel sekreter olarak görevebaşlayan İsmail Gerim, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı ve BEBKA Yönetim Kurulu Üyesi Metin Güler’i ziyaret etti.

Birlik ve beraberliğin, dayanışmanın ve paylaşmanın hat safhaya çıktığı Ramazan ayının ardından bayrama erişmenin mutluluğu içindeyiz.

Eskişehir’deki görev süresi sona eren Vali Azmi Çelik, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’e veda ziyareti gerçekleştirdi.

“Eskişehir’de ve ülkemizde sağlık, huzur ve berekete vesileolması temennisiyle Kadir Gecenizi içtenlikle kutlarım.

Eskişehir Ticaret Odası’nın Haziran olağan meclis toplantısı ve meslek komiteleri müşterek toplantısı gerçekleştirildi.

Eskişehir Ticaret Odası’nda 1965 yılından günümüze görev yapmış yönetim kurulu, meclis ve komite üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası, Ramazan ayında yaptığı gıda yardımına bu yıl da devam etti.

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve Turkcell işbirliğinde;TOBB Kadın Girişimciler Kurulu’nun 10.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) tarafından Eskişehir turizminin bugününü ve geleceğini değerlendirmek, sektörün gelişmesine katkı sağlamak amacıyla turizm sektöründeki derneklerinin katılımı ile toplantı düzenlendi.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, Türkiye'nin "500 Büyük Sanayi Kuruluşu" raporuna ilişkin değerlendirmede bulundu.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehirspor’un Göztepe ile oynayacağı Süper Lig’e yükselme final maçı için şehirdeki tüm kurum ve kuruluşlara destek çağrısında bulundu.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri