ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Başarılı iş kadınları olarak Eskişehir ekonomisi ve Türkiye'nin geleceğine katmış oldukları değer için kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Adalet ve Kalkınma Partisi Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Eskişehir Fuar Kongre Merkezi (EFKM) ve ETO Hizmet Binası projesini inceledi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın Eskişehir Kent Markası ve Turizminin Geliştirilmesi kapsamındaki projeleri tanıtıldı.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, beraberindeki meclis divanı ve yönetim kurulundan oluşan heyet ile birlikte Eskişehirspor’u ziyaret etti.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdiği incelemenin ardından ETOMÜZE’yi de ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) M.

TOBB Eskişehir Kadın Girişimciler Kurulu ve Turkcell işbirliğinde düzenlenen Geleceği Yazanlar Projesi Eskişehirli kadın girişimciler bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler,  Eskişehir’den geçecek olan Trans-Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesinin (TANAP) Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları (SEİP) hakkında değerlendirmede bulundu.

ETO Başkanı Metin Güler, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ile bir araya geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler ile bir araya geldi.

ETO Başkanı Metin Güler, milli imkanlarla yapılan Altay Ana Muharebe Tankı'nın yerli motorunun üretimine ilişkin değerlendirmede bulundu.

Belçika’nın Başkenti Brüksel’in Saint-Josse-ten-Noode Belediye Başkanı Emir Kır, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ile bir araya geldi.

Türkiye’nin fuarcılık sektöründe önde gelen kuruşlardan TÜYAP’ın (Tüm Fuarcılık Yapım A.

Yunus Emre Enstitüsü ve Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER)  vasıtasıyla Türkiye’de misafir edilen yabancı uyruklu öğrenciler Eskişehir’e konuk oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi’ni ziyaret etti.

İstihdamın geliştirilmesi için faaliyetler yürüten İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Temmuz Ayı Toplantısı, Eskişehir Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Eskişehir Valisi Vali Çakacak, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler’i ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası’nın Temmuz ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Ruanda Büyükelçisi Williams Nkurunziza ile bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası heyeti, Türkiye’nin fuarcılıkta en köklü şirketlerinden biri olan CNR Holding ile İstanbul’da bir araya geldi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri