ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

ETO Akademi ve TOBB tarafından kurulan MEYBEM A.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, inşaatı devam eden Eskişehir Fuar Kongre Merkezi (EFKM) ve ETO Hizmet Binası’nda incelemelerde bulundu.

ETO Akademi düzenlediği kişisel gelişim seminerlere bir yenisini daha ekledi.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren AB Bilgi Merkezi, Avrupa Birliği İklim Eylem Haftası münasebetiyle küresel iklim değişikliğine dikkat çekmek adına 22 Ekim Pazar günü doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Eskişehir Ticaret Odası, üyelerini sektörlerindeki en büyük fuarlarla buluşturmaya devam ediyor.

KalDer (Türkiye Kalite Derneği) Eskişehir Şubesi tarafından 16.

Eskişehir Ticaret Odası, üyelerini sektörlerindeki en önemli sanayi kuruluşları ile buluşturmaya devam ediyor.

Eskişehir Ticaret Odası üyelerini Türkiye’nin en önemli sektörel fuarları ile ücretsiz olarak buluşturmaya devam ediyor.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Birleşik Krallık Ticaret Elçisi Lord Janvrin, Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosu ve Ticaret Bölüm Başkanı Judith Slater, Birleşik Krallık Ticaret Ataşesi Helen Flewker ile bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası, E-Oda projesi kapsamında bir yeniliğe daha imza attı.

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı’nın (BEBKA) Eylül ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Eskişehir’in ev sahipliğinde gerçekleşti.

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Anadolu Animasyon Film Yarışması ve Anadolu Animasyon Ve Dijital İşler Festivali düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.

Eskişehir Ticaret Odası’nın Eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Eskişehir Ticaret Odası şehir ekonomisine öncülük etmeye, tüccar ve sanayicilere kolaylıklar sağlamaya devam ediyor.

Eskişehir Ticaret Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından verilen Akreditasyon kapsamında yılda iki kez düzenlediği Üye Memnuniyeti Anketi’ni geçtiğimiz ay yineledi.

ETO Akademi 2017-2018 eğitim döneminin ilk kişisel gelişim seminerini düzenledi.

Türk Milletinin istiklal ve bağımsızlık mücadelesinde dönüm noktası olan Büyük Taarruz Zaferimizin 95.

Eskişehir Ticaret Odası’nın Ağustos ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Bağımsız denetime tâbi olup TFRS uygulamayan işletmelerin 2018 yılı itibarıyla finansal tablolarını hazırlarken uygulayacağı bir finansal raporlama standardı olan BOBİ FRS’nin Eskişehir tanıtım toplantısı Eskişehir Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Türkiye’de işçi ve işverenlerin uyum yeteneklerinin geliştirilmesine katkı sağlanması, teknolojiye uyumu geliştirilmiş bir işgücü piyasası oluşturulmasının desteklenmesi, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinin kullanımın ve etkinliğinin artırılması, işçi ve işveren düzeyinde kapasite geliştirilmesi amaçlarıyla ülke çapında 5 pilot ilde yürütülen Bilgeiş Projesi’nin, tanıtım toplantısı Eskişehir Ticaret Odası’nda gerçekleştirildi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri