ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

ETO üyelerinin talep ve beklentilerini anlatma fırsatı buldukları Sektör Buluşmaları Toplantısı’nın ikincisi Tepebaşı’nda faaliyet gösteren müteahhitlerin katılımı ile gerçekleşti.

Eskişehir Ticaret Odası’nın Kasım ayı meclis toplantısında gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Tayland’da bir dizi temas gerçekleştiren ETO heyeti, Türkiye Cumhuriyeti Bangkok Büyükelçisi Sayın Evren Dağdelen Akgün ile de bir araya geldi.

Tayland’da Metalex fuarına katılan ve bir dizi temas gerçekleştiren ETO heyeti, Tay Ticaret Odası yöneticileri ile de bir araya geldi.

ETO’nun makine imalatı sektöründe faaliyet gösteren üyeleri Tayland’ın başkenti Bangkok’da düzenlenen ve Güneydoğu Asya'nın en büyük fuarlarından biri olan Metalex fuarına katıldılar.

Başkan Metin Güler ve beraberindeki heyet, Muharip Hava Kuvvet Komutanı Orgeneral Atilla Gülan’ı ziyaret etti.

ETO Başkanı Metin Güler beraberindeki heyet ile birlikte 1.

ETO Başkanı Metin Güler, Gelişim Koleji’nde geleceğin girişimcileri ile bir araya gelerek, gençlere girişimcilik hakkında tavsiyelerde bulundu.

Yurt içi ve yurt dışında çok sayıda bienal, çalıştay ve etkinliğe katılan Doç.

Vilayet Meydanında gerçekleştirilen, mülki ve askeri erkanın katıldığı 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni’nde Eskişehir Ticaret Odası tarafından yaptırılan Atatürk baskılı atkılar dağıtıldı.

Eskişehir Ticaret Odası’nın yasal olarak her yıl düzenlediği Komiteler Müşterek Toplantısı bu kez adeta bir kampa dönüştü.

Eskişehir Ticaret Odası ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü düzenlenen hijyen ve mesleki eğitimlerin devam ettirilebilmesi için protokol imzaladı.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sertifika töreninde konuşan ETO Başkanı Metin Güler, düzenledikleri eğitimler sayesinde şehir ekonomisine yeni firmalar eklendiğini, bu sayede Eskişehir’de katma değer ve istihdam sağlandığını dile getirdi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın Ekim ayı meclis olağan toplantısı gerçekleştirildi.

Eskişehir Ticaret Odası heyeti, Kosova’datemaslarının son gününde ülkede barış gücü olarak görev yapan kahraman askerlerimizi ziyaret etti.

Şanlı Türk milleti olarak Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94.

Eskişehir Ticaret Odası heyeti Kosova temasları kapsamında Prizren İş Forumu’na katıldı.

ETO üyelerinin talep ve beklentilerini anlatma fırsatı buldukları Sektör Buluşmaları Toplantısı, Odunpazarı bölgesinde hizmet sektöründe faaliyet gösteren ETO üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Eskişehir Ticaret Odası, Kosova temaslarına Türkiye'nin Prizren Başkonsolosluğu ile başladı.

Eskişehir Ticaret Odası üyelerinin sorunlarını ve taleplerini kamu kurumlarına ileterek olumlu sonuçlar aldığı girişimlerine bir yenisini daha ekledi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri