ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, sanayi sitesinde faaliyet gösteren 40.

Eskişehir Ticaret Odası’nda 2017 yılının son meclis olağan toplantısı gerçekleştirildi.

 

Eskişehir Ticaret Odası ve KOSGEB işbilirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarıyla tamamlayan 54'üncü ve 55'inci dönem kursiyeler için sertifika töreni düzenlendi.

Eskişehir Sanat Derneği 20 Aralık Salı günü "2017 Eskişehir Sanat Ödülleri" töreni düzenlendi.

Eskişehir’in mevcut olan ekonomi gelişmelerini bir adım öteye götürmek, yerelde takip edilmesi gereken ekonomiye dair sorunları kısa sürede çözmek amacıyla, Eskişehir Valiliği tarafından “İl Ekonomi Toplantısı” düzenlendi.

ETO Başkanı Metin Güler, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin de katıldığı Ticaret Odaları Konsey Toplantısı’nda Eskişehirli tüccarın taleplerini aktardı.

Savunma Sanayii Müsteşarlığı himayesinde ve TUSAŞ Motor Sanayi AŞ’nin (TEI) ev sahipliğinde iki gün sürecek olan ‘Turboşaft Motor Alt Sistemleri Çalıştayı’nın açılış toplantısı gerçekleştirildi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Eskişehir İl Müdürlüğü ve Eskişehir Ticaret Odası tarafından ETO’nun akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren üyelerine yönelik Bürokrasinin Azaltılması, Mevzuatın Sadeleştirilmesi Projesi (BAMS) Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

Türk Eximbank Eskişehir İrtibat Bürosu sayesinde ihracatçılara 3 aydan daha kısa sürede 175 Milyon Lira kredi ve sigorta desteği sağlandı.

ETO Başkanı Metin Güler, turizm profesyonellerinin dünyadaki en köklü kuruluşu olan Skal International tarafından Eskişehir turizmine verdiği katkı dolayısıyla ödüle layık görüldü.

VATANDAŞ ODAKLI HİZMET SEFERBERLİĞİ TOPLANTISI ETO’DA GERÇEKLEŞTİ

İçişleri Bakanlığı, ETO’nun ev sahipliğinde Eskişehir’deki sivil toplum kuruluşları, merkez ve mahalle muhtarlarının katılımı ile Vatandaş Odaklı Hizmet Seferberliği Toplantısı düzenledi.

Eskişehir Ticaret Odası ve Eskişehir Ticaret İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen toplantıda Tüketici Koruma Kanunu hakkında bilgi verildi.

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç beraberindeki heyet ile birlikte ETO Başkanı Metin Güler’i ziyaret etti.

ETO üyelerinin talep ve beklentilerini anlatma fırsatı buldukları Sektör Buluşmaları Toplantısı’nın üçüncüsü plastik ve kimya ürünleri imalatında faaliyet gösteren üyelerin katılımı ile gerçekleşti.

Eskişehir Ticaret Odası düzenlediği kişisel gelişim seminerlerine bir yenisini daha ekledi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, çekimleri Eskişehir’de gerçekleşen Savaşçı dizisinin setine konuk oldu.

ETO Başkanı Metin Güler, Milli Helikopter Projesi T-625’in motorunun TEİ öncülüğünde üretileceğini belirterek, motor imalatında Eskişehirli yan sanayi firmalarının yer alabilmesi için Eskişehir Ticaret Odası’nın desteği ile çalıştay düzenlendiğini, şehrimizdeki KOBİ’lerin bu fırsatı kaçırmaması gerektiğini dile getirdi.

Madencilik alanında Türkiye’de ilk yetkilendirilmiş belgelendirme kuruluşu olacak ETO-METSEM’in faaliyetleri sektörde faaliyet gösteren firmalarla paylaşıldı.

Eskişehir Ticaret Odası tarafından düzenlenen Sektör Buluşmaları Toplantısı’nda  inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyeler, sorunlarını ve taleplerini Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a ilettiler.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren AB Bilgi Merkezi, “Erasmus’tan Erasmus+’a 30.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri