ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Başkan Metin Güler, Şubat meclis toplantısında yürütülen projeler, EFKM ve ETO’nun Seyitgazi yolu üzerinde yer alan tarlası hakkındaki iddialara yanıt verdi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın inşaat taahhüt, makine ve yedek parça imalatı, metalden mamul ürünler, otomotiv ve yedek parça satış ve servis hizmetleri, madencilik ve mahrukat, mesleki, bilimsel ve teknik faaliyetler meslek gruplarında faaliyet gösteren üyeleri Eskişehir Fuar Kongre Merkezi (EFKM) ve ETO’nun yeni hizmet binası projesini inceledi.

ETO’nun sağlık hizmetleri ve medikal sektöründe faaliyet gösteren üyeleri Sektör Buluşmaları Toplantısı’nda bir araya gelerek sorun ve taleplerini dile getirdiler.

İkinci el araç ticareti yapan ETO üyesi firmalara Mesleki Yeterlilik Belgesi ve yeni mevzuatlar hakkında bilgi verildi.

Akademisyen ve ressam İrfan Dönmez’in “Anı-Bellek” isimli resim sergisi ETOSANAT Galerisi’nde açıldı.

Eskişehir Valiliği’nden gelen talimat doğrultusunda, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın şehrimize teşrifi dolayısıyla, 17.

ETO üyelerinin beklenti ve taleplerini iletmeleri için düzenlenen Sektör Buluşmaları sigorta acenteleri ile devam etti.

Eskişehir Ticaret Odası, üyelerinin mesleki tecrübelerine ve sektörel gelişimlerine katkı sağladığı yurt içi fuar organizasyonlarına bir yenisini daha ekledi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın öncülüğünde ve şehrimizdeki turizm derneklerinin desteğiyle, sömestre döneminde Eskişehir’e daha çok turist çekmek için yürütülen HepGeleceksin.

Eskişehir Ticaret Odası’da 2018 yılının ilk meclis olağan toplantısı gerçekleştirildi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın girişimleri neticesinde şehrimizin lezzetlerinden biri olan Met Helvası Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından “Eskişehir Met Helvası” olarak tescillendi.

BEBKA tarafından verilen mali destekler için ETO üyelerine Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi hakkında bilgi verilerek, proje yazma eğitimi düzenlendi.

Eskişehir İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu’nun 2018 yılının ilk toplantısı Eskişehir Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde düzenlendi.

Eskişehir’deki meslek odası başkanlarını ziyaret eden ETO Başkanı Metin Güler, şehirdeki tüm kurum ve kuruluşların işbirliği yapmasının önemine dikkat çekti.

Eskişehir Ticaret Odası’nın üyesi olup sanayi sitesinde faaliyet gösteren duayenlere düzenlenen törenle Vefa Plaketi takdim edildi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın gelinlik alanında üretim ve satış yapan üyeleri sektörün Türkiye’deki en büyük buluşması olan İzmir Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’na katıldılar.

Eskişehir’e gelen turist sayısını ve hizmet sektörünün kazancını artırmak için ETO öncülüğünde yürütülen “hepgeleceksin.

ETOSANAT Galerisi 2018 yılının ilk etkinliğini gerçekleştirdi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, 2018 yılının ilk İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na katıldı.

Eskişehir ekonomisine yılda 600 milyon lira gelir sağlayacak,  fuar ve kongre altyapısı ile şehrimizin turizmindeki iddiasına güç katacak Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nin yüzde 65’i tamamlandı.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri