ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Eskişehir Ticaret Odası’nın 2018-2022 yılları arasında görev yapacak meclisi ilk toplantısını gerçekleştirerek, meclis divanı ve hesapları inceleme komisyonunu belirledi.

Eskişehir Ticaret Odası tarihinin en yüksek katılımlı organ seçiminde, Beyaz liste ile açık ara önde kazanan Başkan Metin Güler’in ekibinden 190 komite üyesi ve 78 meclis üyesi seçildi.

Eskişehir Ticaret Odası'nda 2018-2022 döneminde görev yapacak olan meclis üyeleri ve komite üyeleri belirlendi.

2018 yılında yeniden hayata geçirilen İstihdam Seferberliği için

ODAMIZ ORGAN SEÇİMLERİ 7 NİSAN 2018 CUMARTESİ 09:00 - 17:00 SAATLERİ ARASINDA CUMHURİYET LİSESİ'NDE GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

ETO Başkanı Metin Güler, üyelerin talepleri doğrultusunda kredi üst limitini 50 Bin Lira’ya çıkardıklarını ve kredi kullanmak isteyen üyelerin Denizbank, Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası’na başvuru yapabileceklerini söyledi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, 1 Nisan Pazar günü yapılan seçimlerde güven tazeleyen Zeydan’a gerçekleştirdiği tebrik ziyaretinde, oda olarak şehre yön verecek projelere destek olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler beraberindeki heyet ile birlikte Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal'ı, teknik heyeti ve futbolcuları ziyaret etti.

ETO’nun 2013-2018 döneminin son meclis toplantısında konuşan Güler, kişilerin egoları yüzünden yaptığı yanlışlar ve kısır çekişmeler nedeniyle bu şehrin artık kaybetmemesi gerektiğini belirterek, 7 Nisan’da seçilen her kim olursa ona destek verilmesinin, Eskişehir için birlik ve beraberlik sağlanmasının önemine dikkat çekti.

Sayın Üyemiz,

Odamıza ulaşan ihbarlar neticesinde, Eskişehir Ticaret Odası ismi kullanılarak bazı üyelerimizin anket yapmak amacıyla arandığı bilgisi tarafımıza ulaşmıştır.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Deniz Kılıç’ı ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası’nın üyelerinin sorunlarını ve taleplerini dinlediği Sektör Buluşmaları Toplantısı teknoloji ve AR-GE üzerine faaliyet gösteren firmalarla devam etti.

Eskişehir Ticaret Odası, 125 yıllık tarihi olan ve üye sayısı 16.

Eskişehir’deki basın mensupları ETO Başkanı Metin Güler ile Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nde bir araya gelerek, projenin son durumu hakkında bilgi aldılar.

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Christian Berger ve beraberindeki heyet ile bir araya gelen ETO Başkanı Metin Güler, Türkiye’ye uygulanan vize zorunluluğunu, Avrupa Birliği’nin mülteci sorunundaki tavrını ve terör örgütlerine karşı tutumunu eleştirdi.

ETO Başkanı Metin Güler, Bosna Hersek’in Ankara Büyükelçisi Bakir Sadoviç ile gerçekleştirdiği toplantıda, Eskişehir ve Bosna Hersek ile karşılıklı ticaretin son 7 yılda 4 kat arttığını belirterek, karşılıklı işbirliğini daha çok geliştirmek istediklerini söyledi.

ETO Başkanı Metin Güler, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla kadın girişimcilerle Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nde bir araya geldi.

Odunpazarı 1.

Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi’ne (ETOMÜZE) eser bağışında bulunanlar için plaket töreni düzenlendi.

ETO Başkanı Metin Güler’in ziyaret gerçekleştirdiği Mimarlar Odası, Elektrik Mühendisleri Odası, Marangozlar ve Mobilyacılar Odası başkanları Fuar Kongre Merkezi’nin Eskişehir’in ekonomisine çok ciddi katkılar sağlayacağını ve şehrin vizyonunu bir basamak yukarı taşıyacağını vurguladılar.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri