ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 74'üncü Genel Kurulu dolayısıyla Ankara’da bulunan ETO heyeti, cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i ziyaret etti.

15 Mayıs (bugün) 20:00’de gerçekleşecek Avrupa Günü Özel Konseri ulusal yasımız nedeniyle iptal edilmiştir.

TOBB’da delege olarak 10'uncu yılını dolduran ETO Başkan Yardımcısı Süleyman Kutlu’ya, Hizmet Şeref Belgesi ve plaketini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan takdim etti.

Bir dizi temas için Eskişehir’de bulunan Romanya’nın Ankara Büyükelçisi Gabriel Sopanda ve beraberindeki heyet ile birlikte 10 Mayıs Perşembe günü Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi’ni ziyaret etti.

ETO Başkanı Metin Güler, Romanya’nın Ankara Büyükelçisi Gabriel Sopanda ve beraberindeki heyet ile gerçekleştirdiği toplantıda Romanya’nın Türkiye ile ekonomik işbirliğinin üst düzeyde olduğuna dikkat çekerek, Eskişehir ile de ekonomik ilişkileri aynı seviyede geliştirmek istediklerinin altını çizdi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer’in gerçekleştirdiği ziyarette, tüccar ve sanayicinin taleplerini aktardı.

AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof.

ETO Başkanı Metin Güler’e tebrik ziyareti gerçekleştiren Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen, Eskişehir Ticaret Odası’nın şehir ekonomisi ve geleceği için önemine dikkat çekti.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler,  TCDD Açık Otopark’ında, Yöresel Ürünler- Bahar Şenliği adı altında düzenlenecek ve satış yapılacak etkinliğin Eskişehirli tüccar ve esnafı mağdur edeceğini belirterek, etkinliğin yapılmaması için tüm mercilere müracaat edeceklerini kaydetti.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren AB Bilgi Merkezi, “AB ve Türkiye Dijital Paralar ve Blockchain Teknolojisi” isimli etkinlik ile öğrencilerle bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, beraberindeki meclis divanı yönetim kurulu ile birlikte Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, beraberindeki meclis divanı ve yönetim kurulundan oluşan heyet ile birlikte Eskişehir Ticaret Borsası’na tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, beraberindeki meclis divanı ve yönetim kurulu ile birlikte Eskişehir Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, beraberindeki meclis divanı ve yönetim kurulundan oluşan heyetle birlikte Ankara’da temaslarda bulundu.

Eskişehir Ticaret Odası’nda yeni yönetim kurulu ve meclis divanı ilk meclis olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, beraberindeki heyet ile birlikte Ankara’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 98’nci yıl dönümünü kutlamanın gurur ve sevinci içindeyiz.

Eskişehir Ticaret Odası hizmet kalitesini sürdürmeye ve her geçen gün iyileştirmeye devam ediyor.

İnşaat sektörünün sorunları için Eskişehir Ticaret Odası, Mimarlar Odası ve İnşaat Mühendisleri Odası’nın Eskişehir şubeleri müşterek toplantı gerçekleştirdi.

Eskişehir Ticaret Odası meclisi yeni yönetim kurulunu, disiplin kurulunu ve TOBB delegelerini belirledi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri