ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

ETO Başkanı Metin Güler, beraberindeki heyet ile birlikte Ankara’da gerçekleştirdiği ziyaretlerde Eskişehir milletvekillerini tebrik ederek, şehrin geleceği için tüm kurum ve kuruluşların, parti ayrımı gözetmeksizin tüm milletvekillerinin birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerektiğinin altını çizdi.

15 Temmuz 2016 tarihi milletimizin demokrasi zaferidir.

ETO Başkanı Metin Güler’i ziyaret eden AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, ekonominin geleceğine ilişkin değerlendirmede bulunarak, Türkiye’nin reformist bir yaklaşımla hareket ederek ekonomideki sorunlarını çözüp, atılım yapacağını vurguladı.

TOBB’da Eskişehir’i temsil edecek olan Sigorta Acenteliği İl Delegeleri Eskişehir Ticaret Odası’nda yapılan seçimle belirlendi.

Haziran ayı meclis olağan toplantısında konuşan ETO Başkanı Metin Güler, yeni dönemde Eskişehir’i temsil edecek olan milletvekillerinin parti ayrımı gözetmeksizin şehir için ortak hareket etmesi ve Eskişehir lobisi oluşturması gerektiğini vurguladı.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof Dr Nabi Avcı, ETO'ya gerçekleştirdiği ziyarette tüccar ve sanayicinin beklenti ve taleplerini dinledi.

Belçika ve Eskişehir arasındaki ilişkileri geliştirmek için şehrimize gelen Belçika Federal Milletvekili Veli Yüksel, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ile bir araya geldi.

Hayata geldiğimiz günden itibaren babalarımızın yaşamımızda büyük emeği ve payı bulunmaktadır.

Dayanışma içinde, birlik ve beraberlikle idrak ettiğimiz bir Ramazan ayını geride bırakmanın ve bayrama erişmenin mutluluğu içindeyiz.

Japonya’nın Ankara Büyükelçisi Akio Miyajima bir dizi resmi temasta bulunmak üzere Eskişehir’e geldi.

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Eskişehir Ticaret Odası’na gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Güler ile bir araya gelerek, şehrin ticaret ve sanayisine dair istişarede bulundu.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Eskişehir Ticaret Odası’na gerçekleştirdiği ziyarette ekonominin son durumu hakkında bilgi vererek, tüccar ve sanayicinin beklenti ve taleplerini dinledi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nde (EFKM) düzenlediği iftar yemeği şehit ve gazi ailelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Eskişehir Ticaret Odası’nın Mayıs ayı olağan meclis toplantısı, meclis, komite, organ üyeleri ve yönetim kurulu ve meclis eski başkanlarının katılımı ile Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Eskişehir Ticaret Odası Eğitim ve Sosyal Hizmetler Vakfı’nın 22’inci Genel Kurul toplantısı yapıldı.

Eskişehir Ticaret Odası’na konuk olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu üyelerin talep ve beklentilerini dinledi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Güler, yemek çeki ve kartında yaşanan mağduriyetin giderilmesi konusunda ETO’nun girişimlerinin olumlu netice verdiğini belirterek, yemek çeki ve kartı hizmeti için Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın düzenlemeye gittiğini kaydetti.

ETO Başkanı Güler ve beraberindeki heyet Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak ile makamında bir araya gelerek, Eskişehir ekonomisi hakkında istişarede bulundu.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, 99.

TOBB Ticaret Odaları Konsey Üyesi olarak seçilen Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve Meclis Başkanı Halil İ.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri