ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici beraberindeki heyet ile birlikte ETO'ya gerçekleştirdiği ziyarette tüccar ve sanayicinin yanında olduğunu ve şehrin gelişimi için destek olmaya devam edeceğini vurguladı.

CHP İzmir milletvekili Selin Sayek Böke ve beraberindeki heyet Eskişehir Ticaret Odası’nı ziyaret ederek, Türkiye ekonomisine dair görüşlerini aktardı.

ETO, ESO ve ETB’nin yönetim kurulu ve meclis divanının katılımıyla gerçekleştirilen müşterek değerlendirme toplantısında, Türkiye ekonomisinin son durumu, Eskişehir ekonomisinde yaşanan gelişmeler ve odaların yürütebileceği ortak projeler masaya yatırıldı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas ve beraberindeki heyet, ETO Başkanı Metin Güler’i ziyaret ederek, tüccar ve sanayicinin sorunlarını ve beklentilerini dinledi.

Eskişehir Ticaret Odası üyelerinin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği eğitim ve seminerlere 2018-2019 dönemi takvimi ile devam edecek.

 

Eskişehir Ticaret Odası, E-Oda dönüşümü kapsamında üyeleri için değer yaratacak projelere devam ediyor.

 Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü ve Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Rabia Akman, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler'e ziyarette bulundu.

Başta döviz kurundaki ani değişimler olmak üzere güncel ekonomik koşullar nedeniyle yaşanan belirsizliğe ETO’dan müdahale talebi geldi.

Nazilli Ticaret Odası gerçekleştirdiği inceleme ziyareti ile Eskişehir Ticaret Odası’nın birimleri, projeleri ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Eskişehir’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 96.

 30 Ağustos 1922 tarihi Türk milletinin istikbali açısından dönüm noktasıdır.

ETO Başkanı Metin Güler, Ağustos olağan meclis toplantısında Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’ni Türkiye’nin fuarcılıktaki en büyük şirketi TÜYAP’ın işleteceğini açıkladı.

ETO’nun Ağustos olağan meclis toplantısına katılan Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Eskişehir’in ticaret ve sanayide Anadolu’nun yıldızı olduğunu belirterek, şehrin ekonomisine katkı sağlamak için kurum olarak her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarının altını çizdi.

ETO Başkanı Metin Güler ve yönetim kurulu, meclis üyeleri ve meslek komiteleri üyeleri Eskişehirspor için düzenlenen “Hayata Bir Es Ver” 26’da 26 kampanyasına destek oldu.

ETO Başkanı Metin Güler, döviz kurunda yaşanan gelişmelerden ekonomimizin etkilenmemesi için hammadde kullanımı ve tüketimde yerli mala öncelik verilmesi gerektiğini bu sayede cari açığın da azalacağını kaydetti.

ETO Başkanı Metin Güler, üyelerin hem Eskişehir hem de ülke ekonomisindeki gelişmeleri yakından takip edebilmeleri için veri ve grafikler eşliğinde Aylık Ekonomi Bülteni hazırladıklarını belirterek, bültenlerin düzenli olarak üyelere e-posta yoluyla ulaştırılacağını kaydetti.

İmar Barışı bilgilendirme toplantısında konuşan Güler, ticaretle uğraşanların imar ve ruhsat sorununu İmar Barışı sayesinde çözüme kavuşturabileceğini ve bu fırsatın kaçırılmaması gerektiğini kaydetti.

ETO Başkanı Metin Güler, Temmuz olağan meclis toplantısında Amerikan Yeşil Binalar Konseyi tarafından enerji verimliliği ve çevreye uyumlu olması dolayısıyla Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nin Leed Gold Sertifikası’na layık görüldüğünü söyledi.

Belçika Milletvekili Turan ve ETO Başkanı Güler, Belçika’da yaşayan Türk iş insanlarının Eskişehir’de yapabileceği yatırımları ve karşılıklı ticareti geliştirmek için atılacak adımları değerlendirdi.

Eskişehirspor Taraftar Komitesi’nin gerçekleştirdiği ziyarette konuşan ETO Başkanı Metin Güler, Yeni Atatürk Stadyumu’nda loca alarak Eskişehirspor’a destek olacağını belirterek, şehirdeki tüm kurum, kuruluşların ve iş camiasının önde gelenlerine de Eskişehirspor’a destek olunması çağrısında bulundu.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri