ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



HABERLER

TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, fuarcılık konusunda Eskişehir’i yalnızca Türkiye’de değil uluslararası alanda ön plana çıkarmak için çaba göstereceklerini, Eskişehir Ticaret Odası-TÜYAP Fuar Merkezi’nin bu potansiyele sahip olduğunu söyledi.

Ekim meclis olağan toplantısında konuşan Başkan Güler, ETO’nun yürüttüğü projeler ve başardığı ilkler dolayısıyla örnek haline geldiğini, faaliyetlerinin diğer odalar tarafından ilgiyle takip edildiğini dile getirdi.

Eskişehir Ticaret Odası olarak Cumhuriyet’imizin 95’nci yılında, Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi şükran ve saygıyla anıyor; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı içtenlikle kutluyoruz.

Türk Eximbank Ankara Bölge Müdürü Funda Baydar, ETO bünyesinde faaliyet gösteren irtibat bürosu sayesinde Eskişehir’deki ihracatçı firmalara 271 Milyon Dolar kredi ve 156 Milyon Dolar sigorta desteği olmak üzere toplam 427 Milyon Dolar katkı sağladıklarını kaydetti.

ETO Yönetim Kurulu Üyesi Emre Demir, 17.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, enflasyonla mücadelede ETO üyelerinin üzerine düşen görevi yerine getireceğini belirterek, bu zor dönemde bankaların da tüccar ve sanayicinin daha çok yanında olması gerektiğini vurguladı.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen beraberindeki meclis divanı, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile birlikte ETO’nun konuğu olarak Eskişehir’deki fabrikalarda incelemede bulundu.

Eskişehir AB Bilgi Merkezi Avrupa İklim Eylem haftası kapsamında ücretsiz film gösterimi gerçekleştirdi.

Eskişehir Ticaret Odasında bünyesinde faaliyetlerini sürdüren AB Bilgi Merkezi, Avrupa İklim Eylem haftası kapsamında öğrencilere eğitim düzenledi.

Eylül ayı olağan meclis toplantısında konuşan ETO Başkan Yardımcısı Süleyman Kutlu, oda olarak düzenlenen eğitim, seminer ve yurt içi fuar ziyaretleri ile üyelerin sektörel gelişimlerine katkı sağladıklarının altını çizdi.

ETO’nun Dış Ticaret, Danışmanlık, Müşavirlik, Kiralama Hizmetleri Meslek Komitesi gerçekleştirdiği toplantıda vatandaşların emlak kiralarken mağdur olmamaları ve maddi kayıp yaşamamaları için ofis aracılığı ile kiralama yapmaları, sokak ilanlarına itibar edilmemesi uyarısında bulundu.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri